Magasinet M!

Undersøgelse: Her bor Danmarks frækkeste mennesker i 2019

Ifølge stor, dansk sexshop!Du kender det sikkert.

Der er en eller anden by i din hukommelse, som kunne lidt ekstra på din sidste bytur - pigerne var ekstra søde, tingene spillede og alting gik efter planen.

Men hvis man er på scorejagt - hvor faen finder man lige de frækkeste danskere?

Det har sexshoppen Sinful et ret godt bud på.

Julen nærmer sig med hastige skridt og deres famøse julekalender har slået rekord i år - de har allerede mere end fordoblet salget af erotiske voksenjulekalendere.

Nu afslører de, hvilke byer, der får den frækkeste december.

I midten af november har Sinful allerede solgt 137 procent flere erotiske julekalendere i forhold til samme tidspunkt i 2018.

“En erotisk julekalender indeholder noget nyt og anderledes, og det er en sød og sjov måde at fokusere på parforholdet og sexlivet i den ellers så travle julemåned. Hvis begge parter er med på idéen, kan det give et fællesskab, som kærlighedsmæssigt knytter parrene tættere sammen. Seksuelt kan man også opleve, at man får nogle nye erfaringer og nogle gode snakke,” fortæller sexolog Maj Wismann om konceptet.

ANNONCE
@Morten Svane - Undersøgelse: Her bor Danmarks frækkeste mennesker i 2019 @Morten Svane

Ikke overraskende er det danskere fra storbyerne, København, Aarhus, Aalborg, Odense og Esbjerg, der har købt flest julekalendere fra Sinful i år. Sammenlignet med midten af november sidste år, har 80 procent flere aarhusianere og 50 procent flere københavnere, på nuværende tidspunkt, allerede købt dette års julekalender fra den erotiske webshop.

Men det er faktisk ikke storbyerne, der står for de største procentmæssige stigninger i forhold til sidste år. Det er derimod de lidt mindre byer, som Bredebro, Skjern, Hanstholm, Vojens, Løgstør og Nibe, der alle er beliggende i Jylland. 

Den største procentmæssige stigning ses hos den sønderjyske by, Bredebro, der alene har en stigning på hele 1500 procent i forhold til sidste år. Bredebro er også den by, hvor der er blevet købt det højeste antal julekalendere, hvis man måler på flest indkøb per indbygger.

Vil du gerne se, hvad der er i den frække julekalender, vi snakker om? og mangler du måske stadigvæk en adventsgave til lillemor til den 1. december?

Så kan du stadig nå at købe en sexjulekalender lige her.

(Undersøgelsens tal er udregnet på baggrund af ordrer fra den 1. oktober til og med den 17. november fra henholdsvis 2018 og 2019. Byer med under 1000 indbyggere er ikke medregnet for at sikre kundernes anonymitet.)

ANNONCE
Undersøgelse: Her bor Danmarks frækkeste mennesker i 2019
Undersøgelse: Her bor Danmarks frækkeste mennesker i 2019
Del

Seneste nyt