Magasinet M!

Undersøgelse: Mænds penis kan skrumpe, hvis man holder for lange pauser med at hive i banditten

Hvornår skulle det også ske?

Hvis du manglede en god undskyldning for at hive en voksenfilm frem på bærbaren og hive bettemand frem i lyset på sådan en højhellig regnfuld fredag?

Så har vi noget nært det bedste, du kan få.

Det viser sig, at en tørkeperiode fra 'selvforkælelse' kan have en betydelig indvirkning både på din hjerne og krop.

Det kan være, du vil overveje at genoptage onanien for dit velbefindendes skyld.

Ifølge sex- og forholdsekspert Dr. Tara Suwinyattichaiporns guide er der flere måder, en længere onanipause kan påvirke din krop på.

Mænd

For mænd kan manglen på sex og onani medføre, at penis kan krympe. Dr. Suwinyattichaiporn forklarer, at noget kaldet 'penil atrofi' kan forekomme i sjældne tilfælde, hvor mænd tager en pausei et par måneder. Vævet i penis kan miste elasticitet uden brug, hvilket kan resultere i, at mænd mister en eller to dyrebare centimeter i længde.

Kvinder

Kvinder er heller ikke immune overfor de negative bivirkninger ved at undlade onani og sex. Hvis du på pause, kan det medføre vaginal atrofi, hvor vævet bliver tyndt og tørt. Dette kan gøre sex smertefuldt og medføre andre ubehagelige symptomer.

Derudover kan sex og onani hjælpe kvinder med at styrke deres bækkenbundsmuskler, hvilket hjælper med at forhindre inkontinens. Så det kan være en god idé at komme i gang igen, hvis du har holdt en pause.

Så konklusionen?

Hyg dig! Ofte!

ANNONCE
Del

Seneste nyt