Magasinet M!

Unge dropper offentlig transport til fordel for el-løbehjul

Du har sikkert bemærket trenden

Du har næppe kunne undgå at lægge mærke til de mange el-løbehjul i bybilledet. For mange virker det som om, de er dukket op ud af det blå. Det er dog ikke helt tilfældet, da de stille og roligt er blevet mere populære. Det er dog først i løbet af de seneste par år, at de for alvor er begyndt at indtage det danske marked.

Særligt blandt unge er det blevet populært. Flere vælger at lade cyklen stå og annullere deres Rejsekort, til fordel for et el-løbehjul. Det er både nemmere, hurtigere og kan tilmed også være billigere. Derfor er der god grund til at investere i et elektrisk løbehjul, hvis man selv står i en lignende situation.


Populariteten er størst i storbyerne

El-løbehjulene kan reelt set bruges overalt. Det ændrer dog ikke på, at de primært bruges i storbyerne. Her er trenden blevet startet af de mange udbydere, der udlejer de elektriske løbehjul. Flere har dog fået øjnene op for, at det giver bedre mening at købe sit eget. Det har fået forhandlere som Cityway på banen.

I storbyerne er mange ramt af den massive trafik. Det gør sig i høj grad gældende for bilisterne. Hvis du også er træt af at sidde i kø hver eneste dag, så anskaf dig et el-løbehjul. Med dette kan du ikke blot undgå bilen, men kan også slippe for både cykel og offentlig transport. Det har sat gang i en eksplosiv trend her i landet.

I udlandet er trenden allerede markant større end her i landet. Derfor er der også udsigter til, at vi kommer til at se mere til de elektriske løbehjul. Det gør sig både gældende i forhold til udbyderne af lejede løbehjul, men også forhandlere af dem. Hvorvidt dette anses som værende positivt, er op til den enkelte person.


Er et el-løbehjul noget for mig?

Det er selvfølgelig ikke alle, der tiltales af el-løbehjulene. Mange vil hellere sidde i deres bil med aircondition, mens andre foretrækker en tur på jernhesten. Der er forskel på folk, men ikke desto mindre, så er der mange, der har taget de nye løbehjul til sig. Endvidere ser det også blot ud til, at flere og flere vil gøre det.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at el-løbehjulene er kommet for at blive. Du skal derfor blot tage stilling til, hvorvidt det er noget for dig. Bor du i en mindre by, hvor trafikken er en smal sag, så er det ikke sikkert, det appellerer til dig. På lige fod med dette, så er det ikke til megen gavn, hvis du har 50 km. til arbejde.

Hvis du bor i en storby, hvor der er meget trafik, så kan der være en idé i at skifte din bil ud med et løbehjul. Det kan spare dig for både tid, besvær og penge. Dertil er det også en oplagt løsning for dig, der gerne ser dig fri for enten en cykeltur eller offentlig transport. Begge dele kan nemlig undgås med et el-løbehjul. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt