Magasinet M!

Unge piger smider tøjet!

Hvorfor smider unge piger næsten alt tøjet, tager et billede og uploader det på nettet? Få svaret her...

Unge piger smider tøjet!
Et stort (og stigende) problem på nettet er unge pigers tendens til at smide tøjet på billeder og uploade dem på

Vi kender alle til det, unge piger, helt ned i 15 års alderen, som udstiller sig selv på nettet i meget lidt tøj. Faktisk i så lidt tøj, at billederne ofte bliver "brugt" af os fyre, og det er så her, det førnævnte problem kommer ind i billedet.

Men hvad får dem til at smide tøjet, tage et billede og uploade det så alle og enhver, med internetadgang, kan se det? - Jeg besluttede mig for at opsøge en masse piger i alderen 15-25 år, med halv-pornografiske billeder i deres offentlige fotoskuffe, for at få svar på mit førnævnte spørgsmål: Hvorfor?

Desværre er disse datingsider utrolig luskede. Man er nødsaget til at oprette en personlig profil for at kunne kontakte andre brugere samt se deres gallerier. Men jeg, kære Connerybrugere, gjorde det for jeres skyld! - Jeg oprettede profiler på sider som Dating.dk, Netdating.dk, Hotpeople.dk og Arto.dk selvom det er stik mod min natur (eller det er blevet det, efter en håndfuld dårlige/pinlige oplevelser, som jeg ikke vil komme nærmere ind på her!)

Men for at disse letpåklædte piger overhovedet vil snakke med en, er man nødt til at uploade et profilbillede af sig selv. Måske ikke ligefrem en krav for alle pigerne, men min tanke er: Når de nu går så meget op i billeder af sig selv, går de nok også op i billeder af andre, og hvis jeg ønskede at finde nogle, der ville medvirke, ville et profilbillede af mig selv måske gøre det nemmere. Det skal dog lige nævnes, at jeg var fuldt påklædt på mit billede - så ingen skumle bagbordsindianertanker!

Men at oprette en profil, samt uploade et profilbillede på Arto.dk, er en meget dårlig cocktail. Det sætter desværre gang i tankerne hos de helt små piger, på trods af de er mange års forskel! På den første, ud af i alt 3 timer jeg var bruger, fik jeg over 50 beskeder fra piger i alderen 10-13år, som søgte om at blive en såkaldt "ven" og/eller "Arto-gift" hvad det så end er? (En ting er sikkert: jeg skal i hvert fald ikke giftes endnu!)

Men ikke nok med det, dum som jeg er, opgav jeg også min rigtige mailadresse. Dette betød, at jeg modtog en mail fra Arto.dk, hver gang en person sendte en brev, søgte om venskab eller skrev i gæstebogen. (Alt dette = mange mails = spam = røv provokerende)

Kort sagt: Hold jer langt væk fra Arto.dk - Et ren og skær helvede.
ANNONCE
Unge piger smider tøjet!
Jeg fik dog hurtigt slettet min Arto-profil, og startede derefter min research på de andre sider. En artikel-research, som for en gang skyld var uhyggelig spændende (guess why?). Efter jeg har betalt for 3 dages VIP (12kr) på Hotpeople.dk vrimlede det med frække damer, i både meget, lidt og intet tøj.

Hotpeople.dk kan derfor til forskel fra Arto.dk anbefales, hvis man leder efter - ja hvad ved jeg? - Siden var, for mit vedkommende, faktisk et så stort et hit, at jeg aldrig fik brugt mine Netdating.dk og Dating.dk profiler. Dog overvejede jeg for et kort øjeblik at benytte mig af deres shoutbox, men da det kostede 5 gange så meget som Connery"s, måtte jeg som fattigt lørdagspostbud melde pas. (2kr x 5 = 10kr)

Men endnu engang, for jeres skyld kære Connerybrugere, gjorde jeg noget stik imod min natur. For at få svar på mit spørgsmål, var jeg nødsaget til at kontakte det modsatte køn. Først fandt jeg en masse ofre, jeg ville udspørge, og begyndte så at sende private beskeder. Jeg forklarede, at jeg kom fra Connery.dk, Danmarks største online-magasin for drenge(røve), at jeg var i gang med at skrive netop denne artikel og spurgte om de ville medvirke. Og jeg blev faktisk positivt overrasket over, hvor mange der gerne ville.

Men som sagt stillede jeg pigerne nogle spørgsmål, og fik til tider nogle brugbare og forklarende svar. Piger er, som I ved, meget uberegnelige - især "netpiger" kan jeg konstatere.

Men har dog fundet ud af, at de stort set alle sammen uploader billeder af sig selv, for at få en form for respons af andre profiler, dvs. os fyre. Det ønsker altså at blive bekræftet i, at de ser godt ud: en form for selvtillids-boost kan man vel sige. Piger er og bliver ikke-normale væsner, hvorfor ikke, som os fyre, bruge alkohol til dette i stedet, dyrere, men dog meget mindre risikofyldt og langt sjovere?

Men med noget godt følger der desværre altid noget knap så godt. Jeg erfarede hurtigt, at gamle mænd (dvs. + 30 år) ofte skrev mere eller mindre sjofle kommentarer til pigerne helt ned i 15-års-alderen. En ting, der skræmte mig, og en ting, jeg skammer mig over som hankøn. Hvad der får disse "mennesker" til at gøre dette er mig stadig en gåde.

Det skal dog siges, at de fleste af disse personer ingen skumle bagtanker har. De gør det udelukkende for at være flinke og give et kompliment. (En 15-årig kan sagtens se godt ud - må jeg desværre indrømme). Desværre kan man ikke lade være med at tænke tilbage på det tidligere og til tider stadig meget omtalte emne i medierne: Fyre, som igennem datingsider, lokker tilfældige piger med penge for at få sex. Penge som pigerne vel og mærke aldrig ser.
ANNONCE
Unge piger smider tøjet!
Derfor synes jeg personligt, at unge piger, som opretter(eller har oprettet) profiler på

Som tidligere nævnt er det gået galt før, og det er kun et spørgsmål om tid før det sker igen. Vi ved alle, at en sådan oplevelse er noget, der vil påvirke den gældende person meget kraftigt resten af livet. En oplevelse der vil vende tilbage i hukommelsen igen og igen, både nat og dag. Men sådanne oplevelser vil så sandelig også påvirke familie, venner og os drengerøve, som bare kigger på billederne grundet en gang "hjemmearbejde".

En endelig konklusion på denne artikel må derfor være: Piger, for vores (drengerøvenes) skyld, smid tøjet, tag nogle billeder og upload dem på nettet. I vil få den selvtillid vi andre får igennem alkohol, samt blive "udnyttet" smertefrit. Men, for guds skyld, lyt aldrig til hvad tilfældige "baryler" skriver til jer! Med andre ord: Take care!
ANNONCE
Del

Seneste nyt