Magasinet M!

Universal lancerer biografaktuelle film som lejefilm i karantænetiden

Hjemmefilm i disse karantænedage!

I disse Corona-tider er muligheden for at gå i biografen ikke længere tilgængelig - og selvom det måske er lidt øv bøv for folket, så er det endnu værre for de folk, som har skabt filmen og skal distribuere den.

Universal Studios tager et stort skridt i disse dage og vælger at sende biografaktuelle til direkte til streaming - her snakker vi eksempelvis The Invisible Man og The Hunt, som vil blive tilgængelige på streaming i USA.

Hollywood har ellers taget stor afstand til måden, som vi eksempelvis har set med filmpremierer på Netflix, men må i disse tider se sig nødsaget til at hente noget af biografsalget ved at tilbyde filmene til folk i deres hjem. 

Det samme gør sig gældende for deres kommende Trolls 2, som med sin amerikanske premiere d. 10. april bliver tilgængelig til udlejning samme dag.

Herhjemme nåede film såsom Invisible Man at få en kort og måske lidt turbulent premiere, men The Hunt, som får premiere d. 8. april ryger direkte på dansk streaming.

Flere andre større Hollywood-film har udskudt deres lancering såsom Mulan, No Time to Die og Furious 9 - men Universal vil have filmene ud nu.

Ny strategi, som bryder med traditionerne for fremtiden?

ANNONCE
Del

Seneste nyt