Magasinet M!

Uorganiseret kriminalitet

Selv Bjørne-Banden ville ryste på hovedet af disse alt andet end kompetente forbrydere

Uorganiseret kriminalitet

Hærdet forbryder

Hærdet forbryder

Det er sgu hårdt at være forbryder. Bare se denne stakkel, der slår sig temmelig gevaldigt i sit forsøg på at bryde ind i butikken, men så sandelig også da det går op for ham, at han tilsyneladende ikke kan komme ud igen.

Husk udgangen

Husk udgangen

Det er som indbrudstyv altid smart lige at have et øje på sin flugtrute. Og når flugtvejen i dette tilfælde er den samme som indgangen, så kan det vel ikke gå galt vel? Jo, skam. For hvad nytter det at man har lavet et lille fint hul i en glasdør på vej ind, når man forsøger at banke igennem en anden glasdør på vej ud?

ANNONCE

Usikker pistolføring

Usikker pistolføring

Hvad er det allervigtigste at huske på, når man vil røve en kiosk? At tage en maske på, så man ikke kan blive genkendt? Næh. At sørge for der holder en flugtbil klar, så man hurtigt kan forlade gerningsstedet? Nej, heller ikke. At sørge for at have et fast greb om pistolen, så man ikke taber den på disken, så ekspedienten kan snuppe den? Bingo!

ANNONCE

Fanget på kamera

Fanget på kamera

Der er mange grunde til, at lige præcis denne video fortjener en plads her. Den er dansk. Det er sjovt, at røveren beslutter sig for at røve butikken på præcis samme tidspunkt, som et tv-hold står foran facaden for at indspille noget lokal-tv. Men videoen når dog først nye komiske højder, da røveren af uransagelige årsager også lige vælger at snuppe én (!) sko fra et stativ uden for butikken under sin flugt...

ANNONCE

Klaustrofobisk bankrøver

Klaustrofobisk bankrøver

Stakkels bankrøver. Ikke nok med, at der skyder en kæmpe metalmur op foran skrankerne, så han bliver nødt til at smutte tomhændet. Nej, han glemmer skam også, at døren faktisk åbner indad, og går derfor panisk i gang med at stormtackle døren. Selvfølgelig uden held. Lige indtil en gammel dame, som skal ind i banken, åbner døren, og den stakkels mand kan spurte ud i friheden. Hvor han nok ikke får lov at blive så længe.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce