Magasinet M!

Ups! Usmart TV-vært annoncerer forkert Miss Universe-vinder

I weekenden blev vinderen af Miss Universe 2015 fundet. Desværre var det bare ikke den rigtige vinder, der blev udråbt, og det skabte drama blandt de lækre deltagere.

Ups! Usmart TV-vært annoncerer forkert Miss Universe-vinder

Det er ikke fandens smart at annoncere en forkert vinder af nogen som helst konkurrence. Slet ikke når konkurrencen er Miss Universe, hvor verdens lækreste kvinder dyster om en diamantbesat dronningekrone og klapsalver fra en sal fuld af mennesker.

Men på forunderlig vis lykkedes det værten for Miss Universe 2015, Steve Harvey, at udråbe den forkerte vinder foran de 7600 mennesker, som så med fra tilskuerpladserne i The AXIS Theater i Las Vegas. Miss Colombia, Ariadna Gutiérrez, tog titlen og brød ud i glædestårer. De blev dog få sekunder senere afløst af mildest talt triste tårer, da værten kunne fortælle, at han havde begået en bommert af dimensioner.

For den rigtige vinder var i virkeligheden Miss Filippinerne, Pia Alonzo Wurtzbach. Og da hun blev kaldt frem for at modtage kronen, var hun selv sagt forvirret. Så måtte værten selvfølgelig undskylde mange gange, men den undskyldning kan møglækre Miss Colombia nok ikke bruge til så meget. 

Se kaoset i videoen øverst i artiklen.

Danmark havde heldigvis også en deltager med ved Miss Universe, som os vikinger kan savle lidt i julemandsskægget over. Skønheden er den 21-årige københavner Cecilie Wellemberg, som du kan nyde nogle billeder af her

ANNONCE
Del

Seneste nyt