Magasinet M!

Uskyldig mand frifundet efter 10 år på dødsgangen dømt for dobbeltmord

10 år!

Mens de fleste nok har nydt godt af sæson 2 af Making a Murderer, hvor man er i tvivl om, hvorvidt Steven Avery er uskyldig eller ej - så er der en anden sag, som nu har fanget folks opmærksomhed på nettet.

Det handler om manden Clemente Aguirre-Jarquinn på 38, som har brugt 14 år i fængsel for et dobbeltmord, han ikke er skyldig i. Via DailyMail.

10 af dem var på dødsgangen!

Tilbage i 2004 opdagede han, at hans naboer Cheryl Williams og Carole Bareis var blevet dræbt.

Han fortalte det ikke til politiet, da han var bange for at blive deporteret grundet manglende dokumenter. 

Han blev arresteret i forbindelse med undersøgelsen, og beviserne var for alvor i mod ham.

Han havde blodigt tøj fra hans 'opdagelse' af gerningsstedet, blodige fodtrin væk fra gerningsstedet og forbindelse til mordvåbnet.

Og det var nok i sin tid til at understrege, at han - desuden på grund af hans mystiske forklaring af, hvorfor han ikke meldte det til politiet - blev arresteret.

14 år senere kunne hans advokater endelig argumentere for, at blodet på tøjet kom fra, at han tjekkede, om naboerne stadigvæk trak vejret.

Den største faktor for hans nylige frifindelse skyldes, at nyt DNA-materiale linker Samantha Williams (datter og barnebarn til de to dræbte) til gerningsstedet. Flere kilder kan efterfølgende fortælle, at Samantha fortalte, at hun var dræberen til venner og naboer. 

Han er faktisk stadigvæk i fare for at deporteret nu, men sagens behandlere forsøger at give ham asyl i forbindelse med de fucking 14 år, han brugte i fængsel som uskyldig.

Vanvittigt!

ANNONCE
Uskyldig mand frifundet efter 10 år på dødsgangen dømt for dobbeltmord
Del

Seneste nyt