Magasinet M!

Utroskab = genfejl!

Videnskabelige undersøgelser viser, at utroskab er genetisk betinget.Jeg har selv prøvet det - at blive udsat for utroskab. Skældsord fløj fra min tunge ud over mine læber og lige i hovedet på hende møgsutten, som jeg gennem noget tid havde kaldt min kæreste. Men måske kunne hun virkelig ikke gøre for det.
Utroskab = genfejl!
Nogle mennesker er genetisk disponerede for at begå utroskab, viser en undersøgelse, foretaget af professor Tim Spector ved St. Thomas' Hospital i London. Umiddelbart virker det som en lige så desperat undskyldning, som at sige; "Jeg er ikke fed - jeg har bare kraftige knogler!".

Tim Spector har fundet ud af, at hvis den ene del af et kvindeligt tvillingepar har været utro, er chancen for, at hendes søster også vil "bolle ved siden af" omkring 55 procent, siger han.

Tendensen til begge, at være tro eller utro, er stærkest hos enæggede tvillinger, som jo har de samme gener.

Til sammenligning ligger den gennemsnitlige procentdel af kvinder, som er deres mænd utro, på omkring 23 procent. Tim Spector mener dog ikke, at utroskab "kan isoleres i et specifikt gen", men det er sandsynligt, at en række gener i samspil spiller en rolle.

Denne videnskabelige undersøgelse tilføjer nu en helt ny dimension til undskyldningerne for, at være sin udkårne utro:

Undskyld skat, men mine gener tvang mig til det!
ANNONCE
Del

Seneste nyt