Magasinet M!

Vanvittig retssag er blevet til sjov kult-tegnefilm

Da en dommer og en tiltalt tidligere i år kom op at skændes voldsomt under en retssag, blev udskriften et hit på nettet. Nu er det blevet til en kult-tegnefilm.

Vanvittig retssag er blevet til sjov kult-tegnefilm

"Fuck dig, jeg dræber hele din familie!"

Det lyder måske ikke som en særlig sjov trussel, når man sådan lige læser den på papiret. Men tilbage i juni var en retssal i den amerikanske stat Georgia stedet for det mest episke opgør mellem dommeren og den tiltalte i en mordsag.

I retten startede den tiltalte med at svine sin egen advokat til og sige, at han havde prøvet at forgribe sig på ham seksuelt. Herefter ville den tiltalte, Denver Fenton, ikke tale med dommeren og svarede bare 'fuck dig', hver gang dommeren talte til ham. Og herfra gik det stærkt, og dommeren endte med at udfordre Denver Fenton til at onanere i retssalen. Du kan læse hele udskriften af den obskure sag her.

Holdet bag den kendte kult-animationsserie Rick And Morty, der blandt andet kan findes på Netflix, valgte tilbage i august at lave en sjov udgave af retssagen, hvor deres to hovedkarakterer spiller rollerne som dommeren og den tiltalte. Den gang var videoen i sort/hvid.

Nu har en fan brugt to måneder på at farvelægge de sort/hvide-billeder, så de fuldstændig ligner et klip fra selve serien - og resultatet er ufatteligt sjovt!

Se den sjove video herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE