Magasinet M!

Vanvittige vovehalse sætter livet på spil i naturen

Et nyt initiativ fra Playstation samler videoer fra nogle af verdenens vildeste vovehalse. De har nemlig sat sig for at finde virkelighedens Nathan Drake fra den populære Uncharted-spilserie.

Vanvittige vovehalse sætter livet på spil i naturen

Har du en indre adrenalinjunkie gemt i det inderste af din mavesæk? Så læs med her.

Den 10. maj i år udkom den seneste og fjerde udgave af playstationspillet Uncharted, der fik navnet A Thief's End. Hvis ikke du kender spillet, er det et action/adventure tredjepersons-skydespil, hvor du styrer globetrotteren Nathan Drake.

I den anledning har Playstation under sloganet "Conquer the Uncharted" sat sig for at finde virkelighedens Nathan Drake. Dem, der sætter deres liv på spil for at nå deres mål, og som satser hele butikken!

Under sloganet "Conquer the Uncharted" følger vi en række adrenalin-tørstige og eventyrsultne vovehalse. Her kan du møde to af dem.

350 meter over jorden - uden reb

Den britiske klatrer og vovehals Leo Houlding har besluttet sig for at blive den første, der udfører en fri soloklatring (uden reb) op ad Jabal Ram, den ikoniske og hele 350 meter høje klippe ved landsbyen Wadi Rum i Jordan.

"Eventyr handler ikke om rekorder, det handler om at være først. En rekord kan blive slået, men du vil altid have været den første.", siger Leo Houlding i en pressemeddelelse.

Med sine beduinstammer, vilde kameler og sit marslignende landskab betragter Leo Jabal Ram som en af verdens sidste ikke-kortlagte perler - et sted, som virkelig ville sætte Nathan Drakes klatreevner på prøve.

ANNONCE

Kajakroer i 25 meters frit fald

Den professionelle kajakroer Pedro Olivia er også et godt bud på en virkeligehedens Nathan Drake. Pedro tager til hjertet af Amazonas regnskov, hvor vi finder det 25 meter dybe vandfald Juruena.

Godt plantet i sin kajak glider Pedro ud over kanten. Se, hvordan han klarer den, i videoen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE