M!

Vanvittigt fuld mand slår sig selv bevidstløs efter miserabelt forsøg på at pisse i pissoir

Kan du stikke den her på fuldemandsskalaen?

Vanvittigt fuld mand slår sig selv bevidstløs efter miserabelt forsøg på at pisse i pissoir

Når de første 15 store fadøl er indenbords, er det ikke altid, at manderegel nummer 1 - at man står op og pisser - skal overholdes. For det kan gå galt. Grueligt galt. Se bare på denne fyr, som brugte et helt minut på at finde balancen, inden han væltede og slog sig selv bevidstløs.

Det skriver avisen The Mirror.

I den smertefulde video ser du den unge mand, der desperat forsøger at tage position foran pissoiret, så han kunne lade vandet. Men det med at stå stille klarer han på ingen måde med bravour.

Den "kære" ven/bekendt/besøgende på pubben, der filmede episoden på en lokal, ukendt pub i England, kunne nemlig se til, at den fulde fyr slet, slet ikke kunne holde balancen, mens han baksede med sine bukser hængende halvt ned om ballerne. Med det resultat, at han til sidst i videoen vælter og knalder hovedet ind i radiatoren og øjensynligt mister bevidstheden.

Heldigvis for den uheldige mand slap han ifølge The Mirror for alvorlige skrammer. Men mon ikke han havde lidt ekstra ondt i hovedet dagen derpå? Se episoden herunder.

Del