Magasinet M!

Vanvittigt: Kom med en tur ind på internettets skyggeside

Kannibaler, incest og gladiatorkampe. Vi tager et kig ind på internettets skyggesider - og de ting, der findes, tåler bestemt ikke dagens lys.

Du har måske hørt om det, der kaldes 'the dark web' - det mørke internet. Der, hvor man skal bruge særlig software for at gemme sin identitet og ikke lige kan søge siderne frem via Google. Der, hvor du overhovedet ikke er interesseret i, at andre ved, hvad du laver - og der, hvor alverdens uhyrligheder finder sted. Der har Unilad.com været på besøg - og hvad man finder, er direkte skræmmende.

ANNONCE
Unilad - Vanvittigt: Kom med en tur ind på internettets skyggeside Unilad

Forum for kannibaler

Det mørke internet er blandt andet hjem for en lang række fora for folk med anderledes tilbøjeligheder. Få er dog helt lige så klamme som 'The Cannibal Café', hvor folk med interesse i at spise og tilberede andre mennesker kan udveksle erfaringer - og endda opskrifter.

En af de mest berygtede kriminalsager i nyere europæisk historie er sagen om den tyske kannibal Armin Meives, der tilbage i marts 2001 myrdede, tilberedte og spiste sit offer Bernd Jürgen Armando Brandes.

Brandes havde svaret på et opslag på hjemmesiden The Cannibal Café, hvor Armin Mieves havde søgt efter et offer, der var klar på at blive myrdet og spist. De to mødtes senere i Armin Mieves hjem, hvor det hele skete - med offerets gode vilje.

Rygterne vil, at der på det mørke internet også findes videomateriale fra den aften, hvor Armin Meives tilberedte og spiste sit offer. 
ANNONCE
Unilad - Vanvittigt: Kom med en tur ind på internettets skyggeside Unilad

'Meet my sisters'

Her er der tale om en pornoside, der er så ulækker, at man næsten ikke forestiller sig, at den kan eksistere. Men den skulle desværre være god nok.

'Meet my sisters' er en hjemmeside startet af en far, der har et direkte incestiøst og muligvis pædofilt forhold til sine døtre.

Faren fandt ud af, at han kunne lave penge på sine døtre over det mørke internet. Og han valgte derfor at oprette en hjemmeside, hvor han sælger billeder, videoer, live-shows og andre seksuelle produkter produceret af ham og hans døtre. 

ANNONCE
Taringa - Vanvittigt: Kom med en tur ind på internettets skyggeside Taringa

Forum for dyremishandling

Endnu et forum, der bestemt ikke tåler dagens lys, er forummet Animal's Nightmare. Her kan folk med lyst til at have sex med, torturere og ydmyge dyr udveksle erfaringer og ikke mindst videoer og billeder fra deres egne oplevelser med at mishandle dyr.Her er både folk, der har sex med levende og døde dyr - og efter sigende skulle der også florere videoer, hvor folk slår dyrene ihjel under sex - og videodeling foregår i høj grad. 
ANNONCE
Pixabay - Vanvittigt: Kom med en tur ind på internettets skyggeside Pixabay

Gladiatorkampe - til døden

De mexicanske narkokarteller er kendte for at være fuldstændig skruppelløse, når det kommer til at kæmpe om de territorier, der skal sælges stoffer i. Men deres skruppelløse adfærd indebærer også, at de afholder gladiator-kampe - præcis som vi kender fra det gamle Rom - til døden.

Et tidligere undercover-politividne har nemlig berettet om, hvordan det berygtede Zeta-kartel har afholdt kampe, hvor fanger tvinges til at kæmpe mod hinanden, til en af dem slår den anden ihjel.

Det er dog kun rygter, der siger, at disse kampe skulle blive sendt live via internettet. Men når man ved, hvad der ellers ligger på det mørke internet, ville det ikke undre os. 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce