M!

Vanvittigt lovforslag: - Mænd skal have en bøde på 700 kroner for at onanere

Det her burde være en sag for menneskerettighedsdomstolen.

Hvad ville det største indgreb mod din frihed være? Ja, selvfølgelig. Hvis du ikke måtte hive i banditten. Hvad fanden skulle du så slå tiden ihjel med, når damen var på arbejde? Eller værre endnu: Hvordan skulle du få tømt dine løg, når du rendte ind i en af de mere tørlagte perioder? Nej, fandeme nej. Ingen skal sige til dig og mig, at vi ikke må onanere. Men så er det også godt, du (højst sandsynligt) ikke bor i Texas.

Her har en vanvittig politiker fra Houston stillet et lovforslag om, at mænd, der onanerer, skal have en bøde på $100 (ca. 700 kroner), medmindre de har fået en særlig tilladelse til at gøre på en klinik eller et hospital.

Det skriver avisen The Independent.

"HVA FUCK? Vil det så sige, at jeg ikke kan ligge hjemme på mit 7m2-værelse og rive i gokkejernet til den Analdebut-video, jeg efterhånden kender ud og ind?" tænker du sikkert. Og ja, det vil det rent faktisk.

Det er en sindssyg (okay, okay, følelserne løber af med os) kvinde ved navn Jessica Farrar (på nedenstående billede), der har stillet lovforslaget. Og selvom man ikke skulle tro det, så er hun demokrat.

Wikimedia Commons - Vanvittigt lovforslag: - Mænd skal have en bøde på 700 kroner for at onanere Wikimedia Commons

"Så må der da være en mening med galskaben", tænker du nu. Og det er der selvfølgelig også.

Lovforslaget, der hedder 'Man's Right to Know Act', skal nemlig sætte fokus på den ekstremt strenge abortlovgivning, der hersker i Texas. I lovforslaget hedder det blandt andet, at onani-tilladelserne, der som skrevet skal foregå i de rette omgivelser, skal sikre, at mændenes sæd så bliver indsamlet til at kunne bruges til undfangelse for de folk, der virkelig har brug for det.

Farrar siger ifølge The Independent selv, at hun godt er klar over, at lovforslaget aldrig bliver til noget, men at det ikke er vildere og mere ekstremt end alle de begrænsninger de texanske kvinder dagligt er underlagt. Eksempelvis at de ikke bare kan vælge at abortere, hvis de skulle være så uheldige at blive gravide, uden at det var planlagt.

Siden 2011 har kvinder skullet gennemgå en invasiv ultralydsscanning mindst 24 timer, før de kan få muligheden for abort, hvilket altså kræver minimum to besøg på klinikken.

- Når en kvinde skal have disse trans-vaginale ultralydsscanninger, har det intet at gøre med hendes sundhedspleje. Et af statens mål er at få hende til at føle skyld, så hun ændrer mening, siger Farrar ifølge The Independent.

Ja, ja, vi siger bare, at det er godt, vi ikke bor i det sydlige USA.

Del