Magasinet M!

Vanvittigt russisk reality-show går snart i luften: Vold, mord og voldtægt bliver tilladt

Glem alt om Big Brother og Robinson Ekspeditionen. I Rusland kan de finde på reality shows, der bryder alle grænser.

Vanvittigt russisk reality-show går snart i luften: Vold, mord og voldtægt bliver tilladt

Et godt realityprogram skal indeholde intriger, sex og nogle sjove typer, der gør det hele værd at se. Sådan plejer ingredienserne nogenlunde at være, når man laver reality-TV i Danmark. 

Og selvom det da kan være underholdende nok, så er det dog intet i forhold til de shows, de finder på i Rusland.

Her har den russiske millionær Yevgeny Pyatkovsky opfundet et nyt TV-koncept, der kommer til at byde på vanvittige strabadser for deltagerne, skriver mediet Siberian Times.

I programmet Game2 vil 30 deltagere kæmpe om, hvad der svarer til 11,5 millioner kroner. Men man kommer ikke nemt til den store præmie. Deltagerne skal over ni måneder leve og bo i den sibiriske vildmark.

Afviser at betale erstatning

Ikke nok med at de skal kæmpe mod hinanden, så skal de også kæmpe mod temperaturer, der svinger fra 35 graders varme om sommeren helt ned til -40 graders kulde om vinteren, ligesom der også lever vilde tigere, ulve og bjørne i området.

Altså ikke helt det samme som et luksushotel i Mexico, som vi kender det fra Paradise Hotel

I showet vil alt være tilladt - også mord, vold og voldtægt. Det vil programmet nemlig ikke være dommer over. Og Yevgeny Pyatkovsky afviser, at man vil betale erstatning til nogen, hvis de kommer til skade, bliver voldtaget eller endda dræbt i programmet.

Deltagere i realityshowet skal også selv skaffe føde. Og det kan sagtens blive svært, da man ikke har lov til at bære våben, men kun får udleveret en kniv inden showet begynder. Hvem sagde Battle Royale eller The Hunger Games?

Det hele vil blive filmet med 2000 kameraer, ligesom deltagerne selv har et kamera med sig, der filmer alle de ting, de gennemgår. Og det hele vil blive streamet direkte ud på internettet.

Dog er deltagerne ikke overladt helt til sig selv. De vil under alle de ni måneder bære rundt på en 'panik-knap', som de på ethvert tidspunkt kan trykke på, hvis de er i fare og vil forlade programmet.

Vinderen af de 11,5 millioner kroner bliver den eller de deltagere, der er tilbage, når showet stopper efter ni måneder. Efter planen skal showet gå i luften d. 1. juli i år og køre frem til 1. april 2018.

ANNONCE
Del

Seneste nyt