Magasinet M!

Varm vinterdag

Sæt mere farve på tøjet i vintermørket. Så har du styr på vinter-stilen.

Varm vinterdag

Sæt mere farve på tøjet i vintermørket ved at fravælge alt det sorte. Sats på varme farver som orange og rød, fine mønstre og klassisk denim.

Læderjakke fra Scotch & Soda. Pris: 3.399 kr.

Kasket fra Samsøe & Samsøe. Pris: 250 kr.

Skjorte model Aiden fra Dr. Denim. Pris: 399 kr.

Butterfly model Kenny fra Dr. Denim. Pris: 149 kr.

Jeans model Barrow fra Peak Performance. Pris: 1.000 kr.

Strik model Frankie fra Junk de Luxe. Pris: 699 kr.

Støvler fra Ecco. Pris: 1.200 kr.

ANNONCE
Varm vinterdag
  MILLICAN

En pæn og praktisk weekendtaske i stærkt, økologisk materiale med mørke læderdetaljer. Millican-tasken er designet af et engelsk ægtepar, der prioriterer kvalitet og slidstyrke, og de vælger altid materialer, der bibeholder det autentiske og naturlige look.

Taske model Harry Gladstone fra Millican.

Pris: 2.099 kr.

ANNONCE
Varm vinterdag
  JUNK DE LUXE

Lad dig inspirere af baseball-design på dit tøj. Junk De Luxe har netop begået denne cool trøje, der passer perfekt til træning og fritid.

Trøje model Ashton fra Junk de Luxe.

Pris: 349 kr.

Varm vinterdag
  CATERPILLAR

Du husker vel de gamle klassikere fra Caterpillar? Udover at være utroligt praktiske, var de meget aktuelle i modebilledet tilbage i 1990'erne - og det er de i høj grad også i dag. Har du stadig et par i skabet, er det nu, de skal frem igen.

Støvler fra Caterpillar.

Pris: 1.399 kr.

ANNONCE
Varm vinterdag
  TSOVET

Det lyse læder giver en god kontrast til den mørke urskive og de sorte syninger. Uret er vandtæt ned til 50 meter, og selve urskiven måler 40 mm i diameter, mens remmen er 20 mm bred - altså lidt smallere end dem, vi normalt ser på Tsovet-ure.

Ur fra Tsovet.

Pris: 2.499 kr.

Varm vinterdag
JACK FLYNN

Træt af mørke jakker? Orange på frakken er ikke kun forbeholdt vejarbejdere, men er også god til dig, der vil skille dig lidt ud fra mængden. Modellen er desuden meget enkel og stilren, så den også passer den velklædte fyr.

Jakke fra Jack Flynn.

Pris: 2.399 kr.

ANNONCE
Varm vinterdag
  TOPMAN

På Topman.com får du som regel meget for pengene. Du finder alt fra klassiske bukser til sjove t-shirts, og alt sammen til meget rimelige priser. Er du studerende, er der desuden 10 % ekstra rabat at hente.

Bukser fra Topman.

Pris: 270 kr.

Del

Seneste nyt

ANNONCE