M!

Vegas-bordellerne har allerede lanceret nogle sindssyge tilbud forud for McGregor-Mayweather-braget

"All inclusive" får pludselig en helt ny betydning.

Vegas-bordellerne har allerede lanceret nogle sindssyge tilbud forud for McGregor-Mayweather-braget

Prepare yourself... via @dailymail

A post shared by The Ultimate Fight? (@mcgregormayweather) on Feb 4, 2017 at 11:30am PST

Du skal have sovet i timen, hvis det er gået din næse forbi, at august er måneden, hvor et af de største brag i boksehistorien finder sted. Nemlig mellem MMA-legenden Conor McGregor og den lige så legendariske bokser Floyd Mayweather. Kampen er allerede blevet døbt "The Battle of the Egos (Egoernes kamp, red.) og finder sted 26. august i MGM Grand i Las Vegas. En kamp, der bliver ekstremt spændende. Men mest spændte af alle er medarbejderne på bordellerne i Nevada. For de lovlige bordeller kommer nemlig til at tjene styrtende med penge på kampen. Og her er det især Dennis Hofs berømte Bunny Ranch og den vanvittigt populære Sher's Ranch, der har meldt sig ind i kampen.

Ifølge TMZ har de to bordeller allerede strikket et par rigtig gode tilbud sammen den weekend til de mænd, der intet problem har med prostitution (spørger du os, er det en anden sag).

Come to Sheri's Ranch to explore all your #sexual #fantasies from the simply vanilla to the #50shades of your dreams. #instagood #photooftheday #happy

A post shared by Sheris Ranch Brothel (@sherisranchbrothel) on Apr 8, 2015 at 11:00pm PDT

TMZ står der:

- Sheri's (Ranch, red.) tilbyder den ultimative VIP(enis)-pakke? For blot $100.000 (664.000 kroner) får du to billetter til kampen sammen med noget før-kamps-action med alle 24 piger, der arbejder her.

- Bunny Ranchen har også nogle tilbud? Ejer Dennis Hof siger, at han kører med en 2-for-1-specialitet - to piger for ens pris.

Ifølge TMZ vil sexarbejdere fra hele planeten strømme til Vegas for at få muligheden for at hive tusindvis af dollars ud af liderlige mænd, der er i byen for at se kampen.

Nevada er den eneste stat i USA, hvor prostitution er lovligt - men kun på regulerede bordeller. 

Come check us out tonite! #SeductionSundays @themoneyteam

A post shared by The Bunny Ranch (@thebunnyranch) on Apr 6, 2014 at 5:58am PDT

Del