Magasinet M!

Velkommen til Forsidejagten 2010

Endelig er det blevet tid. Vi skal have fundet kandidaterne til næste års Forsidejagt.

Jaaaaa! For syvende gang er det blevet tid til Forsidejagten! Og vi fejrer det ikke så runde jubilæum med at udvide Forsidejagten, så det i år bliver endnu vildere og endnu mere sexet.

 

For i år holder vi nemlig auditions for at komme med i Forsidejagt-bogen. Vi besøger seks steder rundt omkring i landet i januar og februar måned, hvor håbefulde forside-kandidater kan komme forbi og få taget et billede til forsidejagten af vores professionelle fotograf.

 

Piger - I skal bare dukke op i jeres normale tøj og have det outfit med, I gerne vil vise jer frem i i Forsidejagt-bogen. I har mulighed for at skifte på diskoteket. Når det sidste billede er taget, åbner diskotekerne dørene, og vi blæser taget af i en kæmpe fest.

 

Dette er listen med auditionsteder (se nedenfor). Alle steder er der audition fra 21-23. Undtagen Benjamin Media, hvor der vil være audition fra 17-20:

København:  fredag d. 15.01 - Benjamin Media

Nordjylland: Lørdag d. 16.01 - Crazy Daisy/Viborg

Midtjylland:  Fredag d. 22.01 - Crazy Daisy/Horsens

Sydjylland:    Lørdag d. 23.01 - Crazy Daisy/Haderslev

Fyn:               Fredag d. 29.01 - Retro/Odense

Sjælland:       Lørdag d. 30.01 - Carma/Roskilde

 

Skulle du ikke have mulighed for at møde op - så bare rolig. Det er stadig muligt at sende billeder ind. Vi vil dog helst have amatørbilleder. Men vi tager selvfølgelig også imod professionelle billeder. Men du skal sikre dig, at du har rettighederne til billedet, og at det kan bringes både i Forsidejagt-bogen, i magasinet og på på vores hjemmeside vederlagsfrit. Fotografens navn vil blive nævnt ved billedet. Hvis du vil sende billede ind, skal du sende det til forsidejagt@benjamin.dk. Husk at billedet skal være stort nok til at blive trykt og at sende navn, alder og kontaktoplysninger med i mailen. Du skal være minimum 18 år for at være med i Forsidejagten.

 

 

Forsidejagten præsenteres i samarbejde med:

 

ANNONCE
mmm.dk - Velkommen til Forsidejagten 2010 mmm.dk
Del

Seneste nyt