Magasinet M!

Veludrustede Vejle

Vejle leverer snakkesalige damer af højeste karat, diskoteker af enhver slags og en stemning, der er helt i top. Der er det hele og lidt til.

Veludrustede Vejle

1 Lido Caféen

KL 20:01 - Hvis du mangler et sted til en kombineret middags- og biografdate, så er Lido det helt rigtige sted. Det ligger nemlig sammen med biografen. Caféen fungerer nu også genialt, hvis du bare vil varme op med vanvittigt store burgere i virkelig pæne og lounge-agtige omgivelser. Betjeningen er lynhurtig og meget venlig (og lækker), så patruljen hænger ud på stedet til en after-dinner-drink og en smøg i det kæmpestore udeområde.

Stjerner: 6/6

ANNONCE
Veludrustede Vejle

2 The Lodge

KL 22:03 - Med fyldte maver skynder vi os videre til aftenens cocktailbar, hvor vi skal mødes med de to guider Sandra og Christina. Og det er det helt rigtige sted at mødes. Designmøbler, dæmpet blårødlig belysning og afsindigt veludførte cocktails gør stedet til et af den slags, hvor man ville ønske, at man måtte tænde en cigar. Stedet er desværre halvtomt, så vi bliver nødt til at tvinge vores kroppe ud af de bløde stole.

Stjerner: 5/6

ANNONCE
Veludrustede Vejle

3 Eskes Bier Bar

KL 22:58 - Det er godt fem år siden, vi sidst besøgte Vejle, men noget af det, der manglede dengang, var uden tvivl et par gode opvarmningssteder. Sådan et sted som Eskes, der har ramt afterski-stilen lige i røven. Hvor andre tyrolerbarer ofte tyer til almindelig popmusik, er musikken helt rigtig på Eskes, der også byder på træpaneler og bænke over det hele. Og så er der fokus på den gode øl. Genialt sted, der giver hele Vejle et ekstra pift. Og hvor kameraet endelig kommer i arbejde.

Stjerner: 6/6

ANNONCE
Veludrustede Vejle

4 Seven Oaks

KL 00:07 - Hvis man forventer engelsk pub, bliver man ikke skuffet over 'de syv egetræer'. Der er dog ingen tvivl om, at vi var der lige en tand for tidligt, da der stort set er mennesketomt. Det ændrer sig dog meget senere, hvor vi lige stikker næsen ind igen. Heldigvis kan vi udnytte tiden med et spil Flip-A-Cup - og blive ydmyget af vores to yndige guider.

Stjerner: 4/6

ANNONCE
Veludrustede Vejle

5 Barmix

KL 00:58 - BarMix er i to lokaler med den lille, hyggelige afdeling nedenunder - og den store imponerende ovenpå. Det er svært at finde et sted, der er opbygget mere optimalt med adgang til den store ovale bar fra alle steder, masser af siddepladser og stort dansegulv. Det har heldigvis også lokket en hulens masse unge damer til, og da Vejle vel har Danmarks lækreste befolkning af hunkøn, får ekspraktikanten Lasse travlt med tatoveringerne, mens Mads knipser løs. Genialt sted.

Stjerner: 6/6

ANNONCE
Veludrustede Vejle

7 Saga

KL 03:04 - Saga er - ligesom de islandske af slagsen - lidt af et eventyr. I det store rektangulære rum er der hvide sofagrupper med blafrende lagner langs to af væggene, mens det store dansegulv bugner af Vejles svar på prinser og prinsesser. Saga er helt sikkert stedet, hvor du kommer, hvis du er noget i Vejle, så det er vigtigt at huske den strøgne skjorte og de pæne bukser. Men det er bestemt også en strygning værd. For Vejles overklassepiger er både søde og snaksalige. Og så skal Saga lige have ros for rygeterrassen også.

Stjerner: 6/6

ANNONCE
Veludrustede Vejle

Aftenens babe:

Navn: Maren
Alder: 19 år
Spottet på: Ekses Bier Bar

 

Veludrustede Vejle

Samlet vurdering af Vejle: 95 %

Aftenens citat:

"Nej, har du sådan én... ENDNU? Må vi ikke tage et billede af dig?" (Sød ekspeditrice i DSB-kiosken, da hun så journalisten Mads' trofaste Nokia 1100.)

Karakterbogen:

Babe-rating: 6/6
Skalle-risiko: 1/6
Score-muligheder: 6/6

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce