Magasinet M!

Vender Ned Stark tilbage til Game of Thrones? Sandsynligvis!

Ned Stark, der mistede hovedet i første sæson, vender med al sandsynlighed tilbage i sjette sæson af HBOs successerie. Hvordan kan det så lade sig gøre? Få svaret her.

Vender Ned Stark tilbage til Game of Thrones? Sandsynligvis!

Hvis du gerne vil vide noget om de kommende sæsoner af en serie, så bør du altid holde øje med casting-annonceringerne. Det har fansiden Watcher on the Wall gjort, hvilket har ført frem til spekulationer om, at Ned Stark vender tilbage i sjette sæson af Game of Thrones, selvom han i første sæson blev halshugget

I maj blev det afsløret, at en "ung dreng med nordisk accent og grønne øjne" var blevet castet - formentlig som en ung Ned Stark - og nu ved vi, hvem drengen er; nemlig den 13-årige Sebastian Croft, som allerede er en erfaren teaterskuespiller. 

Det går hånd i hånd med teorien om, at vi i den kommende sæson vil komme til at se flashbacks med Ned Starks afdøde søster, Lyanna, såvel som blive præsenteret for Glædens Tårn - en kendt lokation fra bøgerne.

Men hvordan kan vi sige det med sikkerhed, at drengen er Ned Stark? Det kan vi heller ikke, men vi kan bekræfte, at Sean Bean, der spiller Ned Stark i første sæson, har grønne øjne. Derfor tør vi godt at tro på, at det kommer til at ske.

ANNONCE
Del

Seneste nyt