Magasinet M!

Verdens 10 lækreste milliardærer

De er unge, smukke og mega-rige. Og... ja, er det ikke nok?

Verdens 10 lækreste milliardærer
Holly Branson

Datter af verdens måske mest tossede milliardær, engelske Richard Branson, manden bag bl.a. Virgin-selskaberne. Familieformuen er på 25 milliarder kroner, men Holly er ikke kun rig og lækker. Hun er også klog og har således en doktorgrad i medicin. 

Verdens 10 lækreste milliardærer
Anna Anisimova

Hun er blevet kaldt 'den russiske Paris Hilton', og der er da også mange grund til at trække paralleller mellem de to party-girls - selvom Anna så vidt vides endnu ikke har haft hovedrollen i sin egen blå-grå amatørpornofilm. Hun har dog medvirket i og produceret flere Hollywood-produktioner. Annas far har tjent sine penge på minedrift, og 30-årige Anna er god til at fyre dem af i New Yorks natteliv. Der er heldigvis cirka 10 mia. danske kroner i familiekassen at tage af.

ANNONCE
Verdens 10 lækreste milliardærer
Ariana Rockefeller

Hendes bedstefar var USA's første milliardær i dollars, og hendes far bestyrer til dagligt en formue på 15-20 milliarder kroner, primært tjent på handel med olie. 33-årige Ariana selvhar sin egen modekollektion.

Verdens 10 lækreste milliardærer
Dylan Lauren

Hun er 41, men hey, hun er dæleme stadig pæn. Og så er hun rig. Dylans far, Ralph, er manden bag det ikoniske, amerikanske tøjmærke Ralph Lauren Polo, og familieformuen på 40 mia. kroner er blevet pustet lidt ekstra op, efter Dylan med succes startede en kæde af eksklusive slikbutikker i USA. Jep, du læste rigtigt: Smuk, rig - og med nøglen til sin egen slikbutik.

ANNONCE
Verdens 10 lækreste milliardærer
Georgina Bloomberg

32 år og datter af Michael Bloomberg, tidligere borgmester i New York. Familieformuen er på 15 milliarder kroner, så hendes professionelle rytter-karriere inden for ridesporten er nok bare en bibeskæftigelse. 

Verdens 10 lækreste milliardærer
Marta Ortega

Sex-faktoren er der vist ingen tvivl om, men formuen svinger lidt, alt efter hvem man spørger. Alt tyder dog på, at 31-årige Marta Ortega Perez ikke behøver at læse mange tilbudsaviser: Hendes far er Spaniens rigeste mand, og sammen med to brødre står hun til at dele en arv på cirka 150 mia. kroner, når hans tid er forbi.

Faderen har primært tjent sine penge på tøjbutikker, bl.a. ejer han kæden Zara.

ANNONCE
Verdens 10 lækreste milliardærer
Tamara Ecclestone

Med en far, der praktisk talt ejer Formel 1-sporten, og en mor, der var kroatisk supermodel, var der nok at snakke om hjemme hos 31-årige Tamara Ecclestone. Og nok at se på. Hendes svinerige far har eftersigende allerede nu foræret hende en tiendedel af familieformuen, svarende til tre milliarder kroner. Alligevel arbejder Tamara til dagligt som studievært på et sportsprogram i England. Gæv pige.

ANNONCE
Verdens 10 lækreste milliardærer
Ivanka Trump

Hun har navn som en russisk stripper og er opmærksomhedssøgende som alle deltagerne i Paradise Hotel - tilsammen. Men hey, hun er pæn - og da hendes mor blev skilt fra den bindegale, amerikanske milliardær Donald Trump, der i øjeblikket fører valgkamp i USA, fik 33-årige Ivanka eftersigende omkring én mia. amerikanske dollars med som trøstegave.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE