Magasinet M!

Verdens 10 rigeste FIKTIVE personer

Hvert år laver Forbes magazine en liste over de rigeste fiktive personer. Tjek hvor Bruce Wayne er placeret her.

Verdens 10 rigeste FIKTIVE personer
Mr. Montgomery burns fra The Simpsons

Formue: 6,2 milliarder kr.

Den oldgamle og lede atomkraftværksejer i The Simpsons har det ikke kun svært med at huske Homers navn. Nej, han har skam endnu sværere ved at være gavmild med sin enorme formue. Det har Homer mærket adskillige gange på sin egen krop, når han har samlet sig mod til at spørge sin gnier af en chef om lønforhøjelse, men i stedet bliver mødt af et "release the hounds" fra sin kyniske boss.  

 

 

 

ANNONCE
Verdens 10 rigeste FIKTIVE personer
  Tywin Lannister fra Game of Thrones

Formue: Ca. 12 milliarder kr.

Nikolaj Coster Waldaus far i den suveræne HBO-serie Game Of Thrones, har nok ikke altid været den bedste far. Det kan måske forklare, hvorfor Waldaus karakter dusker sin egen søster. Og hvorfor dværgen Tyrion Lannister hader sin stinkende rige far over alt på jorden.

 

 

ANNONCE
Verdens 10 rigeste FIKTIVE personer
Lisbeth Salander fra Millennium-serien

Formue: 13,5 milliarder kr.

Indrømmet, hun har været meget igennem den stakkels Lisbeth Salander. Men man må da også sige, at hun tager sig ganske udemærket betalt for års tort, svie og smerte. Uheldigvis for hendes voldtægtsmand, er Salander nemlig en fandens skarp computer-hacker. Og så kan man jo ligeså godt selv overføre de penge, man føler, man har ret til. 

 

ANNONCE
Verdens 10 rigeste FIKTIVE personer
Forrest Gump i Forrest Gump

Formue: 32 milliarder kr.

Forrest Gump er bestemt ikke den skarpeste kniv i skuffen, han ved ikke, hvordan man laver damer, men han ved sgu, hvordan man laver penge. Det lykkes nemlig den halvretarderede Forrest at blive milliardær takket være sin benløse løjtnant 'Lt. Dan', der investerede Forrest Gumps formue i et "æblefirma". 

 

ANNONCE
Verdens 10 rigeste FIKTIVE personer
Bruce Wayne i Batman

Formue: 39 milliarder kr.

Hvem husker ikke scenen i Batman Begins, hvor Batman i skikkelse af mange-milliardæren Bruce Wayne, tropper op til en middag på et fint hotel i sin åbne lamborghini med to smukke tøser på passagersædet - og køber hotellet på stedet, fordi tjeneren beder Bruce og pigerne om at forlade restauranten på grund af dårlig opførsel. Det er fandme swag.

 

 

ANNONCE
Verdens 10 rigeste FIKTIVE personer
  Richie Rich i Richie Rich

Formue: 50 milliarder kr.

Richie Rich lever det liv, vi andre drømte om som børn. Og det kom der en ganske udemærket film med Macaulay Culkin (kendt fra Alene Hjemme-filmene) ud af i 1994. Hvor mange børn kender du, der bor i et kæmpe slot, har egen helikopter, forlystelsespark, McDonald's og en supermodel som personlig træner? Så skidt pyt da med at knægten ingen venner har.

 

ANNONCE
Verdens 10 rigeste FIKTIVE personer
Tony Stark i Iron Man

Formue: 52,5 milliarder kr.

Er der én person på listen, vi hellere ville være end Bruce Wayne/Batman, er det Tony Stark/Iron Man. For hvor Bruce Wayne kæmper med en masse indre dæmoner og derudover har måttet træne som en sinddsyg for at få fysikken som Batman (noget der i den grad tænder os af) har Tony været så klog at bygge sig en dragt, der automatisk gør ham til en superhelt. Og så er Tony Starks største bekymring, hvad han skal bruge alle sine mange milliarder på. 

 

 

ANNONCE
Verdens 10 rigeste FIKTIVE personer
Carlisle Cullen fra Twilight

Formue: 201 milliarder kr.

Der er mange fordele ved at være vampyr. En af dem er, at tøserne af en eller anden årsag er vilde med dig. Måske det er den blege hud? En anden, og langt federe fordel er, at du lever pænt længe og på den måde har grobund for at få opbygget dig en ordentlig formue. Således har Edwards "far" haft 371 år til at få renters rente på sin formue. Ikke dumt.

 

ANNONCE
Verdens 10 rigeste FIKTIVE personer
  Joakim Von And i Anders And

Formue: 294 milliarder kr.

Gnieren over allere gniere er uden tvivl Joakim Von And. Og ja, han er også værre (og rigere) end Mr. Burns. Således har Forbes Magazine skudt Joakim Von Ands formue til svimlende 294 milliarder kr. En formue han grundlagde som ung og arbejdssom guldgraver. I dag er han mest kendt for sin nærrighed - og for at tumle rundt som en anden delfin i sin bugnende pengetank. 

 

 

ANNONCE
Verdens 10 rigeste FIKTIVE personer
Smaug, kendt fra Hobbitten

Formue: 351 milliarder kr.

Hvem havde troet, at denne liste ville blive toppet af et fabeldyr? Ikke os. Ikke desto mindre ligger dragen Smaug på førstepladsen på Forbes Magazines liste over de rigeste fiktive 'personer'. Nu kan vi jo bare begynde at glæde os til december 2012, hvor første del af Hobbitten får premiere, så vi kan se, hvor den gemmer alle de penge.

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt