Magasinet M!

Verdens 5 dyreste øl

Det er nok ikke lige én af disse 5 øl, du skal bestille, når du i din 7-hestes brandert står på den lokale Daisy og skal gi' en omgang til drengene.

Brewdog Atlantic IPA

 

mmm.dk - Verdens 5 dyreste øl mmm.dk

Brewdog Atlantic IPA

Det skotske bryggeri Brewdog har skabt denne øl baseret på en opskrift fra 1856 (12 år før Grev Ingolf blev født). Der blev kun produceret 960 flasker af denne øl og kun til øl-tørstige amerikanere. Lad os den blev lanceret før den famøse finanskrise. Ellers er vi ret sikre på, at du kan købe dem i din lokale 7/11-butik.

 

Alkoholprocent:     8,5%

Pris:                        ca. 140kr. for 33cl.

 

Tutankhamun Ale

 

ANNONCE
mmm.dk - Verdens 5 dyreste øl mmm.dk

Tutankhamun Ale

Rygtet siger, at denne ale med det mundrette navn Tutankhamun ale blev brygget første gang i et laboratorium i Cambridge efter en opskrift stjålet fra Dronning Nephertitis tempel i Egypten. Rygtet siger også, at Sidney Lee er til piger. Og det ved vi jo alle sammen godt, at det ikke passer. Du skal være hurtigt ude, hvis du vil ha' fat i en flaske, da der kun er produceret 1000 flasker.

 

Alkoholprocent:        -

Pris:                          ca. 250kr for 37,5cl

 

La Vieille Bon Secours

 

ANNONCE
mmm.dk - Verdens 5 dyreste øl mmm.dk

La Vieille Bon Secours

De kloge hoveder er alle sammen enige om, at verdens bedste øl kommer fra Belgien. Heldigvis ved vi danskere bedre. En restaurant i London besluttede sig for at købe verdens dyreste flaske øl fra f mærket La Vieille Bon Cecours til den vanvittige pris af 1.160 US dollars - for 12 liter vel at mærke. Rundt regnet svarer det til en liter pris på ca 500kr, hvilket placerer denne øl på 3. pladsen på vores liste over verdens dyreste øl.

Alkoholprocent:                -

Pris:                                  ca. 500kr for 50cl

 

Samuel Adams Utopia

 

ANNONCE
mmm.dk - Verdens 5 dyreste øl mmm.dk

Samuel Adams Utopia

Samuel Adams Utopias bliver markedsført som en øl, men minder mere om en dyr cognac, som den kommer der i den fine guldflaske. Med en vanvittig alkoholprocent på 27% er det nok også de færreste, der vil skylle den ned en våd aften i byen. Den henvender sig nok mere til den 50-årige, cigarrygende bankdirektør, der vil imponere kollegerne fra Mærsk og Vestas. Fordomsfulde? Hvem, os?

 

Alkoholprocent:      27%

Pris:                        995kr for 72cl

 

Carlsberg Vintage No. 1 + 2 + 3

 

ANNONCE
mmm.dk - Verdens 5 dyreste øl mmm.dk

Carlsberg Vintage No. 3

Yes, verdens dyreste øl kommer rent faktisk fra dejlige Danmark og vores eget lille bryggeri Carlsberg. M! var så heldige at få lov at smage Carlsbergs Vintage 3 øl, som slutter trilogien, der blev indført i i 2008 med Vintage no. 1. Tjek det nye mmm-mag, der udkommer mandag, for at læse vores bedømmelse af de gyldne dråber.

 

Alkoholprocent:         15%

Pris:                            2010kr (eller det der svarer til 402 almindelige Carlsberg)

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE