Magasinet M!

Verdens farligste...

... flyselskab, alkohol, sportsgren og by. Her er en liste over verdens 7 farligste et-eller-andet.

Verdens farligste...
  Flyselskab

Cubana Airlines.

Det cubanske flyskeskab har statistikken mod sig. 320.000 fly-overfarter har resulteret i 8 styrt og 404 dødsfald. Det er nok til at placere det på en lidet flatterende førsteplads over de farligste flyselskaber i verden.

Verdens farligste...
  Job

Skovhugger.

Med en statistik, der lyder på 128 dødsfald pr. 100.000 skovhuggere i USA alene, tør vi slet ikke tænke på, hvordan det står til i U-landene. Mortorsave og enorme træer, der vælter ned om ørene på én, er åbenbart ikke nogen god cocktail.

ANNONCE
Verdens farligste...
  Dyr

Myg.

Verdens farligste dyr er ikke den berygtede flodhest, den giftige sorte enke eller frygtindjagende hvidhaj, men derimod sommerens helt store plageånd, myggen. Den blodsugende satan suger ikke bare blod, men kan i processen overføre malaria til sit ofte intetanende offer. Det resulterer i to millioner dødsfald årligt. Eller det, der svarer til en tredjedel af Danmarks befolkning.

ANNONCE
Verdens farligste...
  Alkohol

Everclear.

95% ren alkohol. Det siger sig selv, at du ikke skal drikke mange shots af denne sprit, før du vågner op på hospitalet efter en voldsom omgang udpumpning. Everclear er spækket med ethanol og er så brandfarligt, at du under absolut ingen omstændigheder må ryge i nærheden af den brændbare væske.

ANNONCE
Verdens farligste...
  By

San Pedro Sula, Honduras.

I 2013 blev der begået 1411 mord i San Pedro Sula, der ligger i det centralamerikanske land Honduras. Og når man så tager med i beregningen, at der "kun" bor 750.000 mennesker i byen, svarer det pludselig til, at der dør 187 mennesker pr. 100.000 indbyggere.

Overført til danske tilstande ville det svare til, at der blev begået cirka 2.200 drab i København om året. Damn.

ANNONCE
Verdens farligste...
  Sport

Base-jumping.

Det lyder pænt sindsygt at hoppe ud fra høje bygninger og klipper. Og det er det også. Siden man begyndte at føre statistik på dødsfald i base-jumping i 1981 er der omkommet over 230 udøvere. Det er pænt voldsomt, når man tager med i overvejelserne, hvor lidt udbredt ekstremsporten er.

ANNONCE
Verdens farligste...
Sætning.

"Jeg synes, du ser tyk ud i begge jeans".

Del

Seneste nyt

ANNONCE