Magasinet M!

Verdens første oralsex robot er klar til markedet om et halvt år

Endnu et eksempel på at sexindustrien driver udviklingenHalløj din sjover. Så var du alligevel nysgerrig. 

Autoblow A.I. er navnet på det ekstremt succesfulde crowdfundede sex-legetøj, der nu kan melde sig klar til at gå i handlen, i maj måned 2019. (Opdatering: Så ja, nu kan man altså købe den!)

Autoblow A.I er videreudviklingen af et sexlegetøj, der efterligner oralsex til mænd. Altså en slags avanceret fleshlight. 

Den kan udføre intet mindre end 16 forskellige oralsex-teknikker (Vi anede ikke der var så mange!), takket være brugen af kunstig intelligens. 

Rent praktisk er det en maskine der kan bevæge en "soft sleeve" mellem 250 punkter, i en stor variation af hastigheder og mønster, og derved udløser maskinen sensationer, der tidligere kun har kunnet udføres på samme måde af mennesker. 

Den kan endda føle, hvornår der er brug for en pause i øvelsen, så man kan forlænge nydelsen - eller øve sig i at holde lidt længere. 

ANNONCE

Autoblow A.I. har i skrivende stund opnået over 250.000 dollars i crowdfunding, baseret på 1943 backers, et beløb der bringer opfindelsen 500% over det oprindelige realiserbare mål på $50.000.

Som en del af crowdfunding-kampagnen, er der selvfølgelig forskellige rewards, og de OTTE SIDSTE early bird autoblow-enheder kan sikres for en donation på 129 dollars. Andre - og mindre donationer udløser blandt andet forskellige "sleeves", til maskinen, og ud over munden, kan man altså også vælge mellem vagina- og anus-udgaven. 

Go get it player: AutoBlow AI på dansk sexshop

ANNONCE
Verdens første oralsex robot er klar til markedet om et halvt år
Del

Seneste nyt