M!

Verdens første vagina-øl er landet

Hvis du af en eller anden årsag aldrig har smagt på den ægte vare, har du nu chancen for at komme et skridt tættere på med den nye øl The Order of Yoni.

Order of Yoni - Verdens første vagina-øl er landet Order of Yoni

Hvornår har du nogensinde tænkt: "Den her øl er sgu ok, men jeg synes egentlig godt at den måtte smage lidt af en kvindes ædlere dele"? Formentlig aldrig, i og med at du selvfølgelig er helt normal. Ikke desto mindre har et bryggeri i Polen netop brygget sådan en øl. The Order of Yoni hedder den og er den første af sin slags. En sur øl, der benytter sig af vaginale mælkesyrer i bryggeprocessen. Og selvfølgelig er syrerne taget fra en lækker tjekkisk model, som ser sådan her ud:

YouTube screendump - Verdens første vagina-øl er landet YouTube screendump

I modsætning til almindelige, populære øl, som bliver brygget i et sterilt miljø for at forhindre, at bakterier skal blande sig i processen, afhænger sure øl rent faktisk netop af bakterier for at skabe en surhedsgrad og nuance i øllet. Når man tager The Order of Yoni i betragtning er der efter alt at dømme ingen regler, hvor disse bakterier kommer fra, så længe det er sikkert. En ting, som nedenstående video forsikrer om, at The Order of Yoni er:

Om øllen virkelig smager som det at gå ned på en kvinde, tvivler vi dog stærkt på. Tvivl er der også om, hvorvidt den overhovedet kommer i masseproduktion. Bryggeriet har nemlig startet en crowdfunding-kampagne på IndieGogo, hvor målet er at skrabe 15.000 Euro sammen (112.000 kroner) i håb om at kunne brygge 6 partier øl med 16.600 flasker i hvert. I øjeblikket er det beløb nemlig kun oppe på lidt over 200 Euro. Skal vi være helt ærlige, så har vi heller ikke rigtigt noget behov for, at det kommer til at ske.

Yoni betyder desuden vagina og er samtidig et hinduistisk symbol for en gudinde.

Læs mere om øllen her.

Del