Magasinet M!

Verdens klammeste nattelivsreportage

Nørre Klamby scorede den laveste babe-rating i M!s historie.

Verdens klammeste nattelivsreportage
Normalt plejer niveauet er være ganske pænt, når vi besøger nattelivet i Danmark. Dog må vi indrømme, at babe-niveauet gerne måtte være lidt højere i party-byen Nørre Klamby.

Her vores nattelivsreportage fra byen med de festglade indbyggere.  
Verdens klammeste nattelivsreportage
Færgekroen
KL. 18.45 - Vi har netop fået overstået aftensmaden bestående af en ret ubehagelig sildeburger med karry. Så det er med stor tørst vi ruller ind på byens mest populære bodega, Færgekroen, med den kåde Inge bag baren. Vi får den første omgang gratis, hvis vi tilgengæld lover at slikke en M!-tatovering på Inge og bringe billedet på mmm.dk. Praktikanten øjner en mulighed for kvindekontakt og er mere end villig til at lade sin tunge danse hen over Inges rynkede og lettere svedige frontparti.

Rating: 5 ud 6 stjerner
ANNONCE
Verdens klammeste nattelivsreportage
KL. 19.55 - En dejlig lunken fadøl senere bevæger vi os videre i Nørre Klambys nattliv, da vi støder på et ungt pigebarn, der gør tilnærmelser. Normalt ville vi gå i en stor bue udenom denne type piger, men Rikke, som pigebarnet hedder, har en gnist i øjnene, der skriger efter et billede. To M!-tatoveringer og en flæske-krammer senere, begiver vi os videre mod næste destination.
ANNONCE
Verdens klammeste nattelivsreportage
Havnebadet - Den Glade Diller
KL. 20.14 - M!s digitalredaktør insisterede på, at Nattelivspatruljen skulle kigge forbi Nørre Klambys berømte havnebad, Den Glade Diller. Her stødte vi ind i et par af Gøbbens gamle "bekendtskaber". Det lykkedes os underligt nok ikke at finde nogle piger, vi kunne tage billeder af. Tilgengæld fandt vi én fyr, som IKKE var nøgen. Digitalredaktøren meldte sig frivilligt til at "iklæde" denne unge mand en fin M!-tatovering.

Rating: 1 ud af 6 stjerner (6 ud af 6 ifølge Digitalredaktøren)
ANNONCE
Verdens klammeste nattelivsreportage
KL. 21.55 - Kl. lidt i ti er det ved at gå op for os, hvorfor byen hedder Nørre KLAMby: Der er rent ud sagt langt mellem snapsene. Heldigvis fanger vi lige denne chokoladefarvede godte, inden vi går videre.
Verdens klammeste nattelivsreportage
Den Skeløjede Hingst.
KL. 22.30 - Det er stadig tidligt på aftenen, og derfor er der ret tomt inde på den Skeløjede Hingst. Vi sætter os ved vores VIP-bord med en stor flaske af den billigste vodka, og ser om vi kan spotte aftenens babe. Det kan vi ikke. Tilgengæld fanger vores øjne en mørkhåret skønhed, der helt sikkert er et billede værdig. Desværre kommer hun KUN som pakkeløsning med sin bedste veninde Frida.


Rating: 2 ud af 6 stjerner
ANNONCE
Verdens klammeste nattelivsreportage
The Hot Spunk
KL. 00.35 - Vi bevæger os videre til aftenens andet diskotek med det noget foruroligende navn, The Hot Spunk. Her fanger vores øjne hurtigt et noget anderledes kærestepar, som vi falder i snak med. Karen og Niller, som parret hedder, proklamerer bramfrit, at de er swingere, men desværre ikke kan finde nogle at swinge med - ikke engang i Nørre Klamby. Og da vi pænt afslår deres tilbud om en femkant, tager Karen fat i den skræmte praktikant og truer med at smide tøjet - med mindre praktanten slikker en M!-tatovering på hende. Modstræbende ofrer han sig i den gode sags tjeneste. 

Rating: 1 ud af 6 stjerner
ANNONCE
Verdens klammeste nattelivsreportage
På vej ud støder vi på dette syn af en stor sag, der har tabt og leder efter sin kontaktlinse. Som den røvmand Pøllehornet er, ser han en mulighed for at få et godt billede i kassen. Og så opdager "modellen" ikke engang, at vi sætter en tatovering på hende. Eller at vi på skift klapper hende bagpå, og ser hvor lang tid hendes balder kan blævre. Efter 15 minutters uafbrudt blævren mister vi dog tålmodigheden og begiver os videre ud i nattelivet.
ANNONCE
Verdens klammeste nattelivsreportage
The Giant
KL. 03.55 - Nu begynder det at ligne noget, tænker vi. Eller også er det alkoholen, der tænker for os. I hverfald byder det populære diskotek, The Giant, på store bryster i massevis. Lærlingen mener at have fundet aftenens babe og får den blonde bamse lokket med ud bagved til en privat 'photo session'. 

Rating: 3 ud 6 stjerner
ANNONCE
Verdens klammeste nattelivsreportage
Kl. 05.55 - Klokken nærmer sig seks om morgenen og efter at have fået vækket Fyrtårnet begiver vi os hjemad til hotellet. Solen er så småt ved at stå op, og vi øjner lige muligheden for at smække en sidste tatovering på en tilfældig babe. Fyren til venstre i billedet er i hvertfald ikke i tvivl om babe-kvaliteten.
ANNONCE
Verdens klammeste nattelivsreportage
KL. 06.10 - Praktikanten er ikke helt tilfreds med nattens forløb og ærger sig over, at han heller ikke kunne score i Nørre Klamby. Men da vi træder ind på vores hotel, opstår der et magisk øjeblik mellem ham og den polske rengøringsdame. Praktikanten indvilliger i at hjælpe sin udkårne med at rense de sidste toiletter, så han kan få sin erobring med op på værelset, inden vi atter begiver os mod København.
ANNONCE
Del

Seneste nyt