Magasinet M!

Verdens mærkeligste tv-program: Slåskampe i studiet da kæresten ser ham knalde sin eks

Glemt alt om 'Paradise Hotel' eller 'Adam og Eva'. Det her sætter barren for mærkeligt og forstyrrende reality-tv.Verdens mærkeligste tv-program: Slåskampe i studiet da kæresten ser ham knalde sin eks

Det har det hele. Løgne, utroskab, eksplicit sex, en vanvittig vært og et godt slagsmål. Brasiliens udgave af To Catch a Cheater, der hedder Teste de Fidelidade (på dansk noget i stil med Loyalitets-testen)er langt mere over grænsen end hidtidige talk-shows, verden har set. 

Ja, faktisk, kan man diskutere, om det, du nu skal se, ikke grænser til det pornografiske. I klippet herunder ser du en sagesløs kone, der på TV ser sin mand knalde med sin elskerinde, hvorefter hun går pænt meget amok. Men det største spørgsmål er nok, hvorfor nogen har lyst til at udsætte sig selv for det her? Men selvfølgelig? alt for 15 minutes of fame. 

En af de ting, der får programmet øverst op i bizarhedspyramiden er dog, at værten render rundt på scenen som en gal og er med til at fyre ekstra brænde på bålet i deres i forvejen krakelerede forhold. Og selvom vi ikke helt ved, hvad der bliver sagt i klippet, er det nemt nok at følge med. Se for dig selv:

ANNONCE

Seriøst, reality-shows bliver bare mere og mere ekstreme, og det vil ikke undre os, hvis dette også på et tidspunkt kommer til Danmark. 

Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt