Magasinet M!

Verdens mest sexede strande

Hvem der bare havde ferie.

White BeachFilippinerne
Vi har samlet 10 af verdens mest sexede strande. Her er det White Beach, som tidligere er blevet kåret til 'verdens smukkeste strand'. Stranden, der ligger på den filippinske ø Boracay, er fire kilometer lang og består af det mest kridhvide sand, du nogensinde kommer til at se, og øen er et tropisk paradis for solbadere og folk med hang til vandsport som dykning og windsurfing.

Se med på de næste sider. 

ANNONCE

Pink Sands BeachBahamas
Pink Sands Beach på den lille ø Harbour Island er næsten for lækker til at være sand. Strandens lyserøde sand får sin farve fra knuste koraller fra et nært liggende rev, der samtidig beskytter kysten mod Atlanterhavets bølger. Det betyder, at vandet er helt roligt, så du kan snorkle og dykke i fred. Lufttemperaturen ligger mellem 21-29 grader året rundt. 

ANNONCE

CopacabanaBrasilien
Ret beset er Copacabana en hel bydel, men de fleste forbinder nok især navnet med Rio de Janeiros legendariske strand, der strækker sig over fire kilometer. Her er brasilianske bikini-babes på stribe, ligesom stranden er et kulturelt centrum med masser af kunst og sport. Hvis du vil have 'sex on the beach', så er det afsted til Copacabana.

ANNONCE

Matira BeachBora Bora
Pulversand. Koralrev. Grønne palmer og turkisblåt vand. Det er ikke uden grund, Bora Bora kaldes Stillehavets perle. Strandene på øen er som taget ud af et ferie-katalog, og den bedste, Matira, omtales ofte som en af verdens 10 bedste. Hvis du kun skal dykke ét sted i hele dit liv, så gør det på Bora Bora.

ANNONCE

Fingal BeachAustralien
27 grader i januar måned og en vandtemperatur på den behagelige side af 20 grader. Det er bare to dejlige ting ved Fingal Beach, der ligger på den australske østkyst. Stranden strækker sig over seks kilometer, og den lange, flade sandbanke er kendt for at tiltrække fotografer - og modeller - som en magnet. Den eneste by i nærheden er Fingal Bay, som har under 1500 indbyggere, så stranden er ikke overrendt.

ANNONCE

Maya BeachThailand
Hvis du har set filmatiseringen af kultbogen 'The Beach', så ved du, at Maya Beach er et usædvanlig smukt sted. Det var nemlig her, filmen med Leonardo DiCaprio blev optaget. Stranden, der er en en del Phi Phi-øerne, blev hårdt ramt af tsunamien i 2004, men der er blevet restaureret på livet løs siden, og Maya Beach forbliver et 'must see' for strand-entusiaster.

ANNONCE

Bondi BeachAustralien
Hvis du rejser til Sydney i Australien, må du ikke snyde dig selv for Bondi Beach. Stranden, der strækker sig over en kilometer, er et mekka for surfere, og i 2007 kom den i Guinness Rekordbog, da over 1000 kvinder stillede op til verdens største bikini-billedserie. Navnet stammer fra det gamle aboriginal-ord 'boondi', som frit oversat betyder 'vand, der bryder hen over klipper'. 

ANNONCE

South BeachFlorida, USA
Der er gang i nattelivet i bydelen South Beach i Miami, men området er mindst lige så kendt for sin strand af samme navn. South Beach er formentlig den mest fotograferede strand i verden, hvilket ikke mindst skyldes det kridhvide sand og et helt særligt lys. Hvis du kommer tidligt om morgenen, er det ikke umuligt, du havner midt i en billedserie med nogle af verdens mest velskabte modeller.

ANNONCE

Beau VallonSeychellerne
Der er mange lækre strand på Seychellerne, men Beau Vallon er kongen over dem alle. Stranden ligger på den nordvestlige del af hovedøen Mahé, og her er gerne omkring 27 grader varmt, mens vandet er roligt og varmt med temperaturer mellem 26 og 30 grader. Beau Vallon er med andre ord perfekt til dykning og snorkling.

ANNONCE

Paradise BeachMykonos, Grækenland
Mykonos er blevet kaldt Grækenlands svar på Ibiza - og det skinner igennem på øens mest populære strand, Paradise Beach. Her er fest og glade dage fra om eftermiddagen, og natklubben Paradise Club arrangerer musik og underholdning til de festglade turister. Til dig, der ikke er blevet for gammel til 'beach parties'. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt