Magasinet M!

Verdens stærkeste chip er så stærk at den bliver solgt i poser med kun 1 i

Og ja, den kommer fra verdens stærkeste chili, Carolina Reaper Pepper. Se her, hvor afsindigt modbydelig den er.

Hvis du godt kunne tænke dig at få en "ude-af-kroppen"-fornemmelse, så har du muligheden nu. Og det eneste, du skal bruge, er noget så simpelt som en enkelt chip.

Paqui Chips, en amerikansk tortilla chip-producent, har kreeret et dødeligt våben, der nok bør kunne tilfredsstille dit behov. Chip'en hedder Carolina Reaper Madness og er bogstaveligt talt den stærkeste chip i hele verden. Skal du have fingrene i en, modtager du den i en kiste-formet æske. Og ja, du læste rigtigt: Du får kun én i æsken. 

ANNONCE
Paqui - Verdens stærkeste chip er så stærk at den bliver solgt i poser med kun 1 i Paqui

Mashable talte for nyligt med Jeff Day, Brand Manager for Paqui Chips.

- Vi leder altid efter muligheden for at skabe god kontakt med vores fans og forbrugere. Derfor besluttede vi, at vi skulle have verdens stærkeste chip. Men før vi kunne lave den, skulle vi have fingrene i verdens stærkeste chili.

Paqui fandt chilien Smokin' Ed's Carolina Reaper, som er indehaver af rekorden som verdens stærkeste chili. 

I samarbejde med kokken Smokin' Ed brugte Paqui flere måneder på at lave den perfekte, stærke chip. Chip'en er ikke kun lavet af Carolina Reaper, men også chipotle og Bhut jolokia (en anden stærk chili). 

ANNONCE
Paqui - Verdens stærkeste chip er så stærk at den bliver solgt i poser med kun 1 i Paqui

Selvom Paqui har valgt kun at inkludere en chip i pakken, forsikrer de, at det er mere end nok til at tilfredsstille den største chili-æder.

- Grunden til, vi sælger den som en enkelt chip, er ganske simpel. Det er alt, hvad du behøver. Det er alt, hvad alle behøver. Det er den stærkeste chip, som du nogensinde kommer til at spise. Det kan jeg garantere dig. Tro mig, du kommer ikke til at kigge efter nummer to, fortæller Day.

Du kan allerede godt finde noget is, mælk, yoghurt eller honning frem, når du har bestilt din helt egen chip her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE