Magasinet M!

Verdens stærkeste kaffe er så stærk at der ikke skal mange kopper til for at slå dig ihjel

Du bør nok holde lidt igen med kaffekopperne på dit arbejde, hvis de får deres bønner fra Black Insomnia.

Verdens stærkeste kaffe er så stærk at der ikke skal mange kopper til for at slå dig ihjel

Insomnia Coffee laver kaffe. Kaffe, der kun har ét formål. De synes, at du er ekstremt åndssvag, når du køber økologiske, mellemristede bønner fra et eller andet lokalt risteri på Nørrebro og giver ikke en fuck for din Aeropress eller andre moderne kafferedskaber. Nej, de er blot ude på hælde masser af koffein på dig. De vil faktisk gå så langt som at dø for det. Medmindre du altså dør først. Begge dele er fint.

For det er ikke en underdrivelse at sige, at disse Black Insomnia-kaffebønner har en vanvittig mængde af koffein i sig. Altså, vi taler om 702 miligram pr. kop (hvis vi siger, der er 35 centiliter i en kop). For lige at give dig et billede af, hvor meget det er, så svarer det altså til, at hvis en mand på 73 kilo drak 15 kopper Black Insomnia-kaffe, ville han krepere. Taler vi om normal kaffe, skal der i omegnen af 67 kopper til, før det sker. Og vi skal da være de sidste til at sige, at vi ikke tidligere har drukket i omegnen af de 15 kopper kaffe på arbejdet en vintermørk mandag.

Black Insomnia har base i Sydafrika og har altså nu overtaget tronen som verdens stærkeste kaffeproducent fra amerikanske Deathwish, der laver kaffe med 660 miligram koffein i pr. kop. Så måske er det en kaffekrig, der lige er startet? Det håber vi. Du kan købe Black Insomnias kaffe lige her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt