Magasinet M!

Verdens sygeste spil

Og her gik vi og troede, Pac Man var et vildt og blodigt spil

Verdens sygeste spil

Carmageddon

 

Nr 10

Carmageddon

Fra 1997

 

Kør folk ned i din dødskaret. Og husk at gøre det på de mest opfindsomme måder. Kombiner generel elendig færdsels-opførsel med fuldkommen outrerede våben, som primært skal bruges til at få dine modstandere til at tabe al glæde ved søndagsturene i de flotte landskaber.

ANNONCE

 

Soldier of Fortune

 

Nr 9

Soldier of Fortune

Fra 2000

 

Et førstepersons-skydespil med et twist - GHOUL-systemet, der uden at gå i alt for mange tekniske detaljer, giver dig mulighed for at torturere, skamfere og generelt lemlæste dine fjender på måder som selv Saddam - som du i øvrigt har mulighed for at snigmyrde - ville synes var lidt for voldsomt.

ANNONCE

 

God of War II

 

Nr 8

God of War II

Fra 2007

 

Du er Kratos, den nådesløse græske krigsgud. Det lyder måske ganske stille og roligt, men spillet handler i bund og grund om at gå godt og gammeldags vikinge-bersærker med fede våben, syge combos og en enkelt meget underholdende scene, hvor du skambanker en anden guds hoved med en dør.

ANNONCE

 

Gears of War II

 

Nr 7

Gears of War II

Fra 2008

 

Udover at være et af de bedste konsolspil nogensinde, er Gears of War II også et af de blodigste. Når det er muligt at motorsave en fjende fra maven og op og bruge kadavere som skjold mod den endeløse kugleregn, så ved man, at man går en underholdende tid i møde.

ANNONCE

 

Mortal Kombat

 

Nr 6

Mortal Kombat

Fra 1992

 

Man kan selvfølgelig ikke lave denne liste uden at have Mortal Kombat med. Selvom det efter dagens standarder måske ikke er helt så slemt, så var det alligevel helt absurd vildt, da det kom ud. Hvem kan for eksempel ikke huske de geniale Fatalities, som de forskellige karakterer kunne udføre efter endt slåskamp?

ANNONCE

 

Dead Space

 

Nr 5

Dead Space

Fra 2008

 

Udover at være skideuhyggeligt, er Dead Space også et pænt blodsplattet spil. Men det ligger ligesom lidt i konceptet - når man mest effektivt dræber de klamme alien-fjender ved at partere dem med shotguns og andet spas, så er det ikke ligefrem Fars Fede Ferie, spillet lægger op til.

ANNONCE

 

Grand Theft Auto 3

 

Nr 4

Grand Theft Auto 3

Fra 2001

 

De fleste kender det nok? Men hvis du er en af tre mennesker i verden, der aldrig har hørt om Grand Theft Auto 3, så forestil dig filmen Scarface som spil. Hvis du så heller ikke har set Scarface, så handler GTA3 i bund og grund om at skyde, dræbe og stjæle dig vej til toppen af forbryderverdenen. Et helt igennem genialt spil.

ANNONCE

 

Manhunt

 

Nr 3

Manhunt

Fra 2003

 

Man ved bare, at et spil, der får sure forældre og endnu surere embedsmænd op af stolene, må være godt blodigt. Og søreme ja - Manhunt er et af de mere gemene spil, der findes. Du skal i bund og grund løbe rundt og henrette folk på de mest makabre måder. God, gedign familieunderholdning.

 

MadWorld

 

Nr 2

MadWorld

Fra 2009

 

Hvad har det at smide en mand i en kødhakker, bruge en anden mand som en dartpil, når du banker til ham med et baseballbat og gennemspidde en tredje mand med en lampe til fælles? Det er alle nogle af de umådeligt opfindsomme måder man kan skaffe sine fjender af vejen på i dette tegneserie-voldsorgie af et computerspil.

ANNONCE

 

Postal 2

 

Nr 1

Postal 2

Fra 2003

 

Alle spillene på listen må siges at være ganske bloddryppende, men vil man have sådan rigtig ultravold kan man ikke komme udenom Postal 2 og alle de små expansions, der er kommet til det. Hvem kan ikke holde af et spil, hvor man kan bruge et katte-lig som lyddæmper til sin pistol?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce