Magasinet M!

Verdens tungeste...

Kæmpestore biler, tykke mennesker og en helt åndssvagt stor squash...

Verdens tungeste...
Tungeste mand
Det er umuligt at opgøre, hvem der er, eller har været verdens tungeste mand. Men Manuel Uribe fra Mexico er med en vægt på 597 kilo i hvert fald... skal vi sige 'tæt bygget'. Manuel Uribe var, da hans vægt var på sit højeste, ikke i stand til at forlade sit hjem, men han har faktisk tabt sig siden dette billede og skulle ifølge de nyeste artikler være nede på beskedne 340 kilo.
ANNONCE
Verdens tungeste...
Tungeste fly
Har du noget stort og tungt, du skal have fragtet? Noget rigtig stort og tungt endda? Så er det russiskbyggede Antonov An-225 et transportmiddel. Flyet er verdens tungeste med en vægt på 285 ton - vingespændet er 88,4 meter, og bæstet er 84 meter langt. Og der er ingen grund til at pakke let, når man skal rejse med Antonov An-225. Flyet har kapacitet til at flyve med 250 ton fragt ad gangen. Det største enkelte stykke fragt, flyet har transporteret var en 189 ton tung generator til et kraftværk i Armenien.
ANNONCE
Verdens tungeste...
Tungeste squash
Hvis man begynder at undersøge det, vil man opdage, at der findes overraskende mange konkurrencer for folk, der har dyrket abnormt tunge grøntsager. Rekorden for tungeste squash indehaves i øjeblikket af Ken Dade, der præsenterede denne krabat på 65 kilo på grøntsagsmessen National Amateur Gardening Show i England. Ved samme lejlighed fremviste gartneren Alf Cobb en agurk på 106 cm. Husk nu rådet fra Sundhedsstyrelsen: 6 om dagen...
ANNONCE
Verdens tungeste...
Tungeste footballspiller

Aaron Johnson (med nr. 78) har spillet offensive tackle for bl.a Detroit Lions, Dallas Cowboys og Chicago Bears og har rekorden for den tungeste spiller i NFL nogensinde. Aaron Johnson lagde blokeringer med 186 kilos rå ondskab bag - Johnson blev dog en ren spirrevip, da han kom i træning i NFL. I college vejede han 199,5 kilo...

 

ANNONCE
Verdens tungeste...
Tungeste serieproducerede bil
Det kræver en pæn kassekredit at betale vægtafgiften på den russiske limousine ZIL-41047, der vejer 3.550 kg uden passagerer og dermed er den tungeste serieproducerede bil i verden. V8-motoren på 7,7 liter sikrer en topfart på 190 km/t - til gengæld er bremselængden ikke rigtigt noget at prale af.
ANNONCE
Verdens tungeste...
Tungeste brudekjole
Den lidt dubiøse rekord 'gift i tungeste brudekjole' indehaves af Carly O'Brien fra Gloucester i England, der i 2006 blev gift i denne fikse lille sag, der takket være 30 lag stof og 30.000 krystaller vejede 158 kilo. Og tog otte timer at få på. Det er ikke lykkedes at opklare, hvad Carly O'Brien gjorde, når hun skulle på toilettet.
ANNONCE
Verdens tungeste...
Tungeste bryllupskage
Vi bliver i bryllupsmiljøet et øjeblik. På billedet her ses konditoren Lynn Mansel i færd med at lægge sidste hånd på verdens tungeste bryllupskage, der ved serveringen i Mohegan Sun Casino i Connecticut, USA vejede absurde 6.800 kilo. Den smagte efter sigende udmærket.
Verdens tungeste...
Tungeste lastbil
Hvad har vi så her? Verdens tungeste lastbil: En Caterpillar 797B. Sådan en svend kan fragte 380 ton - hvilket bringer den samlede vægt op på 623,7 ton. Imponerende nok kan Caterpillar rende 68 km/t med fuld last, men så kører den heller ikke langt på literen. Skulle du have lyst til at erhverve dig det, der med sikkerhed vil være villavejens mest frygtindgydende køretøj, koster det dig i omegnen af 5 mio. dollar. Plus registreringsafgift.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE