Magasinet M!

Verdens værste film: MOCKBUSTERS

The Asylum er et filmselskab, der har specialiseret sig i at stjæle koncepter fra storfilm, som er ved at blive produceret, lave billige kopier af dem - og smide dem på markedet på DVD, når originalen kommer i biografen. Kvaliteten stinker, men de er hylende morsomme. Se bare her!

Verdens værste film: MOCKBUSTERS

3 MUSKETEERS - ALL FOR ONE AND GUNS FOR ALL (2011)
Skamløs kopi af: De Tre Musketerer

B-films-twistet: Den oprindelige historie handler om tre mænd, der rider rundt i Frankrig og fægter lidt. Lidt fesent, hvis man sidder hos The Asylum. Derfor har de selvfølgelig peppet den op med våben, jagerfly og kvinder i rollerne som to af musketererne. Blandt andet Aramis (der dog hedder der samme), der bryder ind i en bygning kun iført trusser og BH. De ved jo, hvad pøblen vil ha'!

ANNONCE
Verdens værste film: MOCKBUSTERS

ALLAN QUATERMAIN AND THE TEMPLE OF SKULLS (2008)
Skamløs kopi af: Indiana Jones And The Kingdom Of The Crystal Skull

B-films-twistet: Det er temmelig utvetydigt, når man ser coveret, at der her er tale om en Indiana Jones-kopi, selv om figuren faktisk stammer fra bogen om 'Kong Salomons Miner'. Hatten er der, pisken er der, men derudover er filmen faktisk endnu kedeligere end den ofte kritiserede firer i rækken om verdens sejeste arkæolog. Skuffende, når man ser, hvad The Asylum ellers har haft af fantasi.

ANNONCE
Verdens værste film: MOCKBUSTERS

ALMIGHTY THOR (2011)
Skamløs kopi af: Thor

B-films-twistet: Det bliver vist ikke nævnt nogen steder i den nordiske mytologi, at Thor skulle være i besiddelse af andre våben end sin trofaste hammer Mjølner. Men den slags er jo fuldstændig ligegyldigt, når man har den kreative frihed, som The Asylums instruktører har. Derfor har de selvfølgelig heller ikke noget problem med at lade Thor rende rundt med en Uzi og pløkke løs.  

ANNONCE
Verdens værste film: MOCKBUSTERS

PARANORMAL ENTITY (2009)
Skamløs kopi af: Paranormal Activity

B-films-twistet: Hvor originalen mere spiller på de psykologiske effekter og et par døre, der smækker, er der langt mere knald på kopien. I en scene svæver en kvinde nøgen og smurt ind i blod over sengen, mens hun bliver voldtaget af en dæmon. Klassisk!

ANNONCE
Verdens værste film: MOCKBUSTERS

PRINCESS OF MARS (2009)
Skamløs kopi af: Avatar

B-films-twistet: Hvis ikke tag linen havde været 'The Classic Story That Inspired James Cameron's Avatar' havde den faktisk været lidt svær at gennemskue. Der var åbenbart ikke nok maling til at gøre hovedpersonerne blå. Eller til ordentlige dinosaurus-lignende dyr for den sags skyld. I stedet for er der masser af falske insekter, der tydeligvis bliver kastet i hovedet på hovedrolleindehaveren Traci Lords (ja, den tidligere pornostjerne, red.) af folk bag kameraet.

ANNONCE
Verdens værste film: MOCKBUSTERS

PIRATES OF TREASURE ISLAND (2006)
Skamløs kopi af: Pirates Of The Caribbean og Skatteøen

B-films-twistet: Gode gamle Lance Henriksen - som i øvrigt har medvirket i 34 produktioner siden 2010 (!!!!) - spiller rollen som Long John Silver, der får sit berømte træben, fordi... wait for it... waaait for it... han i starten af filmen får sit ben revet af en monsterhaj? Nej, det ville være for logisk. EN MONSTERBILLE! Men hvorfor?? Hvorfor???

ANNONCE
Verdens værste film: MOCKBUSTERS

SIR ARTHUR CONAN DOYLE'S SHERLOCK HOLMES (2010)
Skamløs kopi af: Alle Sherlock Holmes-film

B-films-twistet: Det er lidt pudsigt at tilføje forfatterens navn til titlen, når filmen udover hovedpersonens navn slet ikke er i nærheden af nogle ligheder med bøgerne. Sir Arthur ville nok vende sig i sin grav, hvis han vidste, at der i en af de filmiske fortolkninger af hans bøger rendte Tyrannosaurus Rex'er og ildspruttende drager rundt. Og at skurken er Sherlock bror, som bliver hjulpet af en android, han selv har opfundet - og som også er hans elsker. Sådan kan man også peppe en historie op...

ANNONCE
Verdens værste film: MOCKBUSTERS

SNAKES ON A TRAIN (2006)
Skamløs kopi af: Snakes On A Plane

B-films-twistet: En kvindelig togpassager, der på mærkværdigvis er blevet ramt af en gammel Maya-forbandelse, bærer rundt på en masse slanger i maven. De bryder selvfølgelig ud i toget, før hun selv forvandler sig til en kæmpeslange, der sluger toget helt. Sådan et plot skriver altså ikke sig selv. 

ANNONCE
Verdens værste film: MOCKBUSTERS

200 MPH (2011)
Skamløs kopi af: The Fast And The Furious

B-films-twistet: Når man skal lave en billig produktion, er der ikke råd til rigtige, dyre biler, som kan køre hurtigt på rigtige veje. Så de bruger selvfølgelig computer-animerede biler - og når det skal se ud som om, de kører rigtig hurtigt, er det ret tydeligt, at det foregår med fast forward.

ANNONCE
Verdens værste film: MOCKBUSTERS

SUNDAY SCHOOL MUSICAL (2009)
Skamløs kopi af: High School Musical

B-films-twistet: Det er meget få mennesker, der har hørt om rivaliserende bander i kristne søndagsskole-kor. Men det er altså det filmen handler om. What. The. Fuck.

Del

Seneste nyt

ANNONCE