Magasinet M!

Verdens værste scorereplikker

Du scorer aldrig en dame med disse replikker.

 

mmm.dk - Verdens værste scorereplikker mmm.dk

"Hey frække. Du minder mig om min datter".

 

 

"Tager jeg helt fejl, hvis jeg siger, du er typen, der godt kan li' at gå iklædt lak og læder, mens du skifter ble på en fræk fyr som mig"?

 

 

 

"Hej, jeg er filmproducent og vil lige høre dig, om du ku' tænke dig hovedrollen i 'Spermhvide og de sex liderlige dværge'"?

 

 

 

"Hej, jeg kunne ikke undgå at lægge mærke til dig fra den anden side af baren. Du lyser rummet helt op. Såh, hvor meget skal du ha' for en aften med gensidig urin-sex?"

 

 

Du udser dig en lækker dame i baren, går op til hende og siger: "Du får en halvtredser, hvis du stikker en finger op i min røv".

 

 

LÆS OGSÅ "19 af de dårligste scorereplikker, hun har hørt", fra Woman.dk

 

 

"Hey, jeg er netop blevet løsladt efter at have afsonet 9 måneder - for pædofili. Min psykolog mener jeg skal kaste min kærlighed over ældre piger. Så vil du være med til at omvende mig?"

 

 

"Hejsa. Kunne ikke undgå at lægge mærke til dig. Mest af alt fordi din røv fylder hele baren og dit ansigt er så tudegrimt, at selv ikke ikke min hund ville nærme sig dig, om du så havde kæften fyldt med kødben. Indse, at jeg er din eneste chance for at få sex. Nogensinde. Hvad siger du, skal vi skride hjem til dig? Du betaler taxa og overvægts-tillæg."

 

 

 

"Er du interesseret i en trekant med mig og min hund?".

 

 

"Min bandit er død. Må jeg begrave den i din røv".

 

 

"Her hjælper det at være godt naturligt stiv, for så kommer følgende replik helt af sig selv: "Fåååårk , nogle store patter. Må jeg ælte dem, hvis du får et shot - sæd".

ANNONCE
Del

Seneste nyt