Magasinet M!

Verdenskendt astronaut har fundet tricket til at forvandle bøvser til boblevand

Det er fandme smart!

Den tidligere NASA-astronaut Scott Kelly har i samarbejde med israelske SodaStream udviklet en ny teknologi, der forvandler vores overskydende CO2 til danskvand.

Teknologien kommer ud i danske butikker i april.

Scott Kelly er den astronaut, der har tilbragt længst tid i rummet, og han kender om nogen til udfordringerne ved at leve langt fra jordens trygge atmosfære og tyngdekraft.

I en ny film afslører den amerikanske astronaut, at overskydende CO2 giver rumrejsende ekstra meget gas i maven. Og bøvser hænger ikke godt sammen med de klaustrofobiske forhold på en rumstation.

Det motiverede Scott Kelly, der også er uddannet elektroingeniør, til at udvikle en helt ny teknologi, der gennem et særligt mundstykke lagrer kroppens overskydende CO2 i vand.

I samarbejde med danskvandsproducenten SodaStream bliver Scott Kellys opfindelse nu til et revolutionerende nyt produkt, der gør det muligt at lave danskvand gennem et pust i mundstykket.

ANNONCE

Sådan laver du dit eget danskvand

Instruktionerne er simple: Du puster ind i mundstykket, der er monteret på flaskehovedet og forvandler din overskydende CO2 til bobler i vandet.

Vupti, så har du lavet danskvand, og du aflaster samtidig kroppen for den ophobede luft i maven.

 SodaStreamMe er ikke kun til astronauter i rummet, men også til helt almindelige mennesker, som gerne vil have danskvand på farten.

”Vi er meget tilfredse med det nye produkt, som løser flere af vores kunders problemer. Først og fremmest letter det CO2-niveauet i kroppen, dernæst sørger det for, at du får væske nok, og til sidst er flasken selvfølgelig bæredygtigt produceret,” siger Michele Fitzwilliams, Nordic Marketing Director i SodaStream.

Danskerne får mulighed for at afprøve det nye produkt den 1. april 2019, hvor SodaStream lancerer nyheden på det danske marked.

ANNONCE
Verdenskendt astronaut har fundet tricket til at forvandle bøvser til boblevand
Del

Seneste nyt

ANNONCE