Magasinet M!

Vi glor

- men kun os mænd åbenbart...



Jeg glor på det modsatte køn. Du glor på det modsatte køn. Alle glor. Troede jeg i hvert fald.

Derfor blev jeg meget overrasket, da jeg engang i et mine tidligere forhold kom i diskussion med damen om, hvorvidt man kigger på andre. Lad os slå en ting fast med syvtommersøm, klisterbånd og cement.

ALLE GLOR PÅ DET MODSATTE KØN!!!

Både hvis de er grimme eller flotte. Øjet drages mod det anderledes, og det medfører, at hvis enten skønheden eller udyret kommer gående, så bliver man nødt til at kigge. Jeg tror ikke, at damen havde et problem med, at jeg kiggede på grimme mennesker, men derimod at jeg kiggede på andre lækre piger. Men helt ærligt. Det er jo ikke andet end natur og instinkter. Vi kigger, vi glor og vi lurer.

Desværre oversætter piger vores kiggeri, som at vi ville være utro på stedet, hvis den lækre tøs ville sige "Hej" eller "Knep mig". Dette kunne ikke være længere væk fra sandheden... Eller i hvert fald er det ikke helt rigtigt. Vi kigger såmænd bare, fordi menneskets natur evaluerer alle potentielle partnere med henblik på, hvem der ville kunne danne det stærkeste par og få de sundeste børn. Det er dermed darwinistisk optimering.

Nu tænker tøserne så: "Nå, så de tænker altså på at parre sig med hende". Og der må I sgu have lidt mere respekt for os. Bare fordi vi instinktivt tænker på det, så betyder det jo ikke, at vi gør noget ved det. Og vi ved jo alle, at instinkter er noget, vi ikke kan gøre for. Og dermed kan vi heller ikke holdes ansvarlige.

Der, hvor jeg blev overrasket, var, da trunten i ramme alvor sagde, at hun da i hvert fald ikke kiggede på andre fyre. HVAD?!? Gu' fanden gør du da det! Nej, hun mente, at hun aldrig kiggede, for hun havde jo mig. For det første, så er det sgu sløjt at holde op med at kigge, bare fordi man har mig. For så god er jeg sgu ikke engang (selverkendelse på højt plan, red.). Jeg ville bytte mig, hvis jeg havde fået mig i gave (vi har forsøgt, men uden held, red.). For det andet så tror jeg simpelthen ikke på, at man holder op med at kigge, selvom man er optaget.

Vi stod nu i en stilstand. Ligegyldigt hvilket argument jeg kom med, så ville hun ikke indrømme, at hun kiggede, og jeg havde jo både direkte og inddirekte indrømmet, at jeg gloede på andre piger. Der var altså dømt evig mistro og nul sex.

Så her kommer lige en sidste opfordring til alle derude. Glo. Glo for helvede. Glo til højre, venstre, op og ned og i alle retninger.

Det, der er vigtigt, er, at man trækker vejret i fulde drag og oplever så meget som muligt. Og med det mener jeg ikke, at man skal savle over hende man ser på gåden, mens man går hånd i hånd med damen, men derimod bare at man lever, som de mennesker, vi nu engang er. 

Tværtimod synes jeg, at det kan være sjovt at gå og pege de lækre og mindre lækre ud. Sådan en fællesting man kan lave med kæresten. Jeg synes, alle burde være selvsikre nok til at vide, at bare fordi vi kigger på andre, så er det stadig kæresten vi går hjem og kysser inderligt og fortæller hende, hvor dejlig hun ser ud. Og vi mener det sgu!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce