Magasinet M!

Vi har fået fingrene i den nye Samsung Galaxy S6 Edge - hvad vil du vide?

Er kameraet bedre end det, der sidder i en iPhone 6? Hvor god er skærmen? Tager den gode billeder? Stil dit spørgsmål her. Så tester vi det for dig.

Vi har fået fingrene i den nye Samsung Galaxy S6 Edge - hvad vil du vide?

Samsung Galaxy S6 er den første Android-telefon, jeg har holdt i hånden, hvor jeg har tænkt: "Nå, det er så vist her vores veje må skilles kære iPhone. Jeg har fundet en ny. Og hun er slankere, pænere og og generelt et dejligt forfriskende pust i en ellers triviel hverdag. Ha' det godt".

Så lækker føles Samsungs Galaxy 6 Edge, når du står med den i hånden første gang. Det er sgu en helt speciel følelse. En følelse, det er alt for lang tid siden, jeg har følt. Og i skrivende stund, har jeg kun haft den til test i en dags tid. Men inden jeg går i gang med at skrabe under overfladen, vil jeg meget gerne høre dig, kære mmm-bruger, hvad vi burde teste. Hvad kunne du tænke dig at vide om den nye Samsung Galaxy Edge 6? Skriv dit spørgsmål i kommentarfeltet for neden. Så vil vi forsøge at svare på de fleste spørgsmål og bringe svarene i en længere artikel på lørdag. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt