Magasinet M!

Vi har mødt Katrine fra Paradise Hotel: Hvis man kan stå inde for det, så er det da bare at gøre det!

Hun fortæller om, hvordan det er at være med i Paradise Hotel, hvad hun har lært og hvordan hendes mor har støttet hende hele vejen igennem.

Vil du have eksklusive billedserier i inboxen?

Tilmeld dig her, og få babes i postkassen
Navn
E-mail
Postnummer


Vi har mødt Katrine Hoffmann, som er deltager ved dette års Paradise Hotel 2018. Vi inviterede hende med i spa, og det kom der nogle ret lækre billeder ud af. Se billederne og læs det eksklusive interview, lige her.

Navn: Katrine Cecilie Hoffmann

Alder: 23

Beskæftigelse: Arbejder på Tyrolia fra torsdag-lørdag

Civilstatus: Single

Højde: 1,69

Instagramkatrine_hoffmann

Snapchat: katrinehoffmann

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Vi har mødt Katrine fra Paradise Hotel: Hvis man kan stå inde for det, så er det da bare at gøre det! Foto: Mikkel Laumann

Hej Katrine. Først og fremmest, hvordan er det at få taget billeder til M!, og så lige i Ni´mat Massage og Spa? Det er jo et vildt lækkert sted.

Det er da vildt fedt! Jeg har glædet mig til at få taget nogle lækre billeder og hvis man vil starte en blog, så er det også super fedt med nogle lækre billeder.

Og så er det også bare en fed mulighed, det er jo ikke alle og enhver, der bliver trukket ind af M! for at få taget billeder. Jeg har været super spændt på idag! Det er ret sejt at være med på M!s hjemmeside. Så alt i alt, har det været ret fedt! 

Og billederne er blevet vildt gode, så vi kan godt forstå du er tilfreds! Men, Katrine, der er jo en grund til, at vi har taget de her billeder. Du er jo med i dette års Paradise Hotel, og mange tænker måske "Hvorfor?". Så, hvorfor meldte du dig til Paradise Hotel?

Jamen, nu har jeg siddet fastlåst til skærmen i næsten alle de år det har været sendt og jeg har tænkt "Ej, det kunne da være meget fedt at være med". Alle de twist der er hele tiden på hotellet, når der bliver råbt "Der er brev" og hele gamet det synes jeg er ret spændende. Og så var jeg pludselig single og så tænkte jeg, nu gør jeg det sgu.

Paradise Hotel har altid været det oplagte valg for mig, men jeg har da overvejet Dagens Mand eller lignende. Jeg synes reality er skide sjovt!

Så, du er blevet lidt bidt af dét at være i fjernsynet, eller?

Ja, altså jeg skal ikke kunne afvise, at jeg kommer til at deltage i et andet reality program en anden gang. Hvis der kommer noget, så kunne jeg godt overveje det. Jeg bliver lidt starstruck, må jeg indrømme. Jeg synes det er lidt fedt, at folk ved hvem jeg er, og ja, mange følgere på Instagram det er da også meget fedt!

Men, jeg planlægger ikke at leve af det, men jeg kunne godt finde på at melde mig til noget andet igen. Hvis jeg skal være med i et andet program, så skal jeg kunne stå inde for det og så skal det give mening for mig som person.

ANNONCE

"Hvis man har lyst til at have sex på hotellet og hvis man kan stå inde for det, så er det da bare at gøre det!"

Foto: Mikkel Laumann - Vi har mødt Katrine fra Paradise Hotel: Hvis man kan stå inde for det, så er det da bare at gøre det! Foto: Mikkel Laumann

Det lyder rigtig fornuftigt, Katrine. Hvad var dine forventninger til Paradise Hotel?

Jeg forventede, at det skulle blive en vild oplevelse, at jeg skulle møde en masse søde mennesker og have nogle vilde fester. Og få mind-fucked min hjerne fuldstændig over al det taktiske og selve spillet. Og det fik jeg jo helt ret i; søde mennesker, fede fester og en masse taktik.

Udover det, så er det jo det fedeste hotel. Man kan sket ikke forestille sig det, før man står der. 

Og, hvad var forventninger til de andre deltagere?

Jeg ved ikke, om jeg havde decideret forventninger til de andre på hotellet, men jeg håbede, at de var søde, sjove og festlige. Men jo, jeg havde da lidt den der Paradise stereotyp i mit hoved; store pumpede fyre og dullede piger. Jeg blev faktisk overrasket da jeg ankom til Paradise Hotel, for det var slet ikke, som jeg havde troet. Alle var skide søde.

Hvordan har du det med sex og Paradise?

Det er jeg egentlig meget åben omkring. Hvis man kan stå inde for det, så er det da bare at gøre det. Hvis man har lyst til hinanden, så er det da bare at fyre den af!

I forhold til mig selv så havde jeg tænkt, at medmindre jeg møder min helt store kærlighed på hotellet, så er det ikke noget jeg skal - altså have sex på hotellet. Hvis andre har lyst til det, så skal de bare gøre det og ignorere, at hele Danmark snart ser med. Det skal man kaste sig ud i, hvis man har lyst til det.

ANNONCE
Foto: Mikkel Laumann - Vi har mødt Katrine fra Paradise Hotel: Hvis man kan stå inde for det, så er det da bare at gøre det! Foto: Mikkel Laumann

Og om du så møder dit livs kærlighed på Paradise Hotel. Det må vi jo vente i spænding på! Her idag, har du jo fortalt os, at du har et tæt forhold til din mor. Hvad har hun sagt til din deltagelse i Paradise?

Ja, min mor hun har været meget støttende igennem det hele, men hun er godt nok ikke den største Paradise fan. Min mor mener, at det er uintelligente mennesker, som er derinde. Det er der jo egentlig mange, som tror, men sådan er det slet ikke. Folk er jo ikke idioter derinde og de spiller spillet med hård hånd. 

Min mor har støttet mig, fordi hun har kunnet mærke på mig, at det har været noget, som jeg virkelig gerne ville og brændte for. Hun har været lykkelig på mine vegne over, at det var noget jeg fik lov til at være en del af.

Skal din mor følge med, når det bliver sendt på TV3 de næste mange aftner?

Det skal hun. Hun skal da se sin lille pige give den gas!

Sådan! Har du advaret hende om nogle af de ting, som sker på Paradise?

Nej, vi tager det, som det kommer. Der er ikke det, som min mor i forvejen ikke ved om mig eller har set, så det tager vi, som det kommer.

Der er ikke noget fra Paradise Hotel, som jeg som sådan fortryder. Jeg vil hellere fortryde ting, som jeg ikke fik gjort eller ikke fik sagt, end ting som jeg allerede har gjort.

Haha! Hvordan skal det forståes, Katrine?

Jeg er meget åben, når det kommer til mit forhold til min mor. Jeg render tit nøgen rundt herhjemme og det generer mig overhovedet ikke. Og rent seksuelt, så kan jeg snakke med hende om alt, hvilket jeg i øvrigt også kan med alt andet. Jeg undgår dog helst at snakke om følelser med hende, men det er mere af personlige årsager. Jeg er virkelig dårlig til at udtrykke mine følelser. 

ANNONCE
"Selvfølgelig skal man overleve på hotellet, men for mig har det været vigtigt at kunne se sig selv i øjnene bagefter"
Foto: Mikkel Laumann - Vi har mødt Katrine fra Paradise Hotel: Hvis man kan stå inde for det, så er det da bare at gøre det! Foto: Mikkel Laumann

Det lyder som et godt ordsprog at leve efter! Hvilken type mener du selv, at du var på hotellet?

Første indskydelse: Jeg var hotellets fede svin - EJ.

Jeg var den meget madglade og den perverse type. Jeg var måske også lidt mærkelig og jeg tror også, at det var sådan de andre så mig. Folk morede sig vist ret meget over de ting jeg sagde.

Jeg var ihvertfald ikke den stille mus, som sad over i hjørnet. Det tror jeg heller ikke, at der er nogen som har fået indtrykket af!

Ja, vi må indrømme, at vi også har grint lidt herhjemme af nogle af dine kommentarer! Og så til en af dine store spørgsmål, hvad har du lært af at være med i Paradise Hotel?

Jeg har måske lært lidt om mig selv.

Jeg har lært, at det er vigtigt at lytte til sig selv og have sig selv med hele vejen. Man skal selvfølgelig overleve inde på hotellet, men det har også været vigtigt for mig, at man kan se sig selv i øjnene når man kommer hjem fra Mexico. 

Hvordan var dét, da Isac i sidste uge valgte at smide dig ud fremfor Cecilie og du skulle forlade hotellet?

Det var sindsygt nederen. Isac havde jo højt og helligt lovet, at han ville vælge mig og det samme havde min forrige partner Mathias. Så, da Isac siger Cecilies navn istedet for mit, så bliver jeg sindsygt skuffet og ked af det. Det var jo kun anden uge og jeg var slet ikke færdig med mit eventyr. 

Men, du fik jo faktisk lov til at blive alligevel - hvordan var det?

Det var for vildt! Adrenalinsus derud af. Jeg var så glad og taknemmelig for den ekstra chance, som blev givet mig. Men, samtidig havde jeg også en meget ambivalent følelse i kroppen da nogen jo tydeligvis havde ønsket mig ude af hotellet. Så jeg følte mig ikke rigtig velkommen. Men, alt i alt var jeg lykkelig for at få lov til at blive. 

ANNONCE

"Jeg kan godt lide når den bliver vildt. Spanking og blide kvælertag er lige mig"

Foto: Mikkel Laumann - Vi har mødt Katrine fra Paradise Hotel: Hvis man kan stå inde for det, så er det da bare at gøre det! Foto: Mikkel Laumann

Men, I er jo alle kommet hjem fra Mexico, og hvordan er det at se sig selv i fjernsynet og måske blive kendt på gaden?

Det er lidt mærkeligt at se sig selv på skærmen. Jeg har jo set med alle de andre år og jeg har altid tænkt, at det kunne være fedt, hvis det var mig. Og det er dét nu. At folk genkender mig, synes jeg kun er sjovt. Jeg kan godt lide opmærksomheden.

Og, så lidt mere om dig selv Katrine. Kan du fortælle en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Ud ad til så er jeg måske meget pæn og en ordentlig pige. Men, jeg er faktisk lidt ulækker. Jeg kan virkelig godt lide at trykke bumser på andre folk. Det er vildt tilfredsstillende! Ja, jeg har sådan nogle mærkelige ting, som jeg elsker.

Haha, Katrine! Hvad brænder du så for?

Jeg brænder for at beskæftige mig med noget, som gør mig glad. Lige nu ved jeg ikke, hvad det perfekte job kunne være, men det skal gøre mig glad og så må det gerne være noget med dyr eller noget som omhandler skønhedsbranchen. Det tror jeg, ville være det bedste for mig.

Der er der også rigeligt med tid til at finde ud! Hvornår er en mand mest sexet i følge dig?

Rent udseendesmæssigt så tænder jeg på mænd med brunt hår, brune øjne, skæg, en god tan og gerne med muskler og tatoveringer. Personlighedsmæssigt skal han være sød, sjov, betænksom og selvfølgelig ærlig og royal. Og, så er det et kæmpe plus, hvis han kan lave mad og lide Disney film.

Hvad er din sjoveste eller bedste sexoplevelse?

Min bedste sexoplevelse er, når jeg har haft sex med en jeg elsker. Det lyder virkelig kliché agtigt, men intet slår passionen og lidenskaben, der opstår når man har sex med en man elsker. Derudover kan jeg godt lide, når det bliver lidt vildt. Spanking og blide kvælertag, det er lige mig. 

Et sidste spørgsmål inden vi runder af for idag. Hvor er du om ti år, Katrine?

Om ti år har jeg forhåbentlig en sød kæreste, eller en mand, selvom jeg har sagt, at jeg ikke vil giftes, men hvem ved?

Men, ihvertfald har jeg en kæreste, en lille familie og et job, som jeg er utroligt glad for. Og, så vil jeg have en hund eller to. 

Tak for din tid Katrine. Al mulig held og lykke fremover! 

ANNONCE
Medvirkende

Model: Katrine Cecilie Hoffmann

LokationNi´mat Massage & Spa, Hotel Clarion, for lokation.

Fotograf: Mikkel Laumann // HjemmesideMikkel Laumann // FacebookMikkelLaumannPhotography // Instagram_mlaumann

Koordinator: Simone Klindt

Interview: Simone Klindt, Simone Borup

ANNONCE
Del

Seneste nyt