Magasinet M!

Vi har sparet dig for salgstalen: Her er alt, du behøver vide om den nye iPhone 7

Apple har her til aften løftet sløret for iPhone 7. Men traditionen tro bød præsentationen på mere mundlort end fra en Paradise-deltager med sne i næsen. Vi har skåret skidtet fra og udvalgt de vigtigste detaljer til dig lige her

NU ER DEN HER!

Cool... og hvad er det så for et "revolutionerende teknisk vidunder", Apple har været så gavmilde at skabe?

Bedre batteri - men nok stadig ret sløvt...

Umiddelbart så det ikke ud til, at Apple havde lyst at nævne specifikke tal, men de påstår i hvert fald, at en iPhone 7 kan holde sig vågen flere timer end nogen anden iPhone.

Det kan godt være, Apple endnu en gang skruer lidt op for batteriets præstationer, men det kommer altså stadig ikke i nærheden af den gamle Nokia 33-mursten, du har liggende hjemme i skuffen.

ANNONCE
Vi har sparet dig for salgstalen: Her er alt, du behøver vide om den nye iPhone 7

Den bliver vandtæt - til husbehov...

Hvis du er typen, der har tendens til at blive hængende under bruseren om morgenen, har Apple nu gjort det lidt lettere for dig at holde dig opdateret samtidig. Eller fange Pokémons.

Med en såkaldt IP67-standard i bagagen bliver iPhone 7 nemlig betegnet som vand- og støvtæt, så du kan læse nyhederne, selvom du står under bruseren, eller kaster dig ud i en frisk vandretur i Sahara under en sandstorm.

God fornøjelse.

Den får et ret okay kamera

Kameraet er efterhånden en af de vigtigste funktioner. Både til til dokumentation af livets store og små begivenheder - men også til den daglige deling på sociale medier.

Og netop kameraet er et af de helt store plusser ved den nye iPhone 7. 

De 12 megapixel er ikke revolutionerende i sig selv, men med op til tre gange længere lukketid, mere stabilitet og optimeret lysfølsomhed kan du tage billeder i mørke omgivelser og samtidig få meget mere kontrast og farve i billederne.

Dine Instagram-følgere kommer til at elske dig!

Og hvis du - ligesom os på redaktionen - er helt afhængige af Snapchat, vil du også sætte pris på, at det forreste kamera har fået en overhaling, så nu kan du sende selfies til pigerne i topkvalitet.

iPhone 7 Plus

Med den endnu større iPhone 7 Plus får du desuden to linser på bagsiden med forskellige indstillinger. 

Det gør det muligt at zoome ekstremt nært ind - optisk kan du komme dobbelt så tæt på dit motiv, og digitalt kan du zoome 10 gange ind uden at skulle gå nævneværdigt på kompromis med kvaliteten.

ANNONCE

Bye bye Jack

Det klassiske jack-stik til hovedtelefonerne er fortid. Hvis du fremover vil have lyd i ørerne, skal du stikke ledningen i opladningshullet på telefonen.

Naturligvis bliver de nye hovedtelefoner til iPhone 7 udstyret med en ledning, der passer ind i hullet, men hvis dine yndlings-hørebøffer har den gode gamle ledning, kan du heldigvis få en adapter, så de fortsat kan bruges til telefonen - også selvom du opgraderer til en iPhone 7.

Men måske er det på tide at sige farvel til ledningerne? Apple har i hvert fald også benyttet lejligheden til at introducere nogle nye trådløse høretelefoner, som virker ret cool.

ANNONCE

Hvad synes vi?

Okay. Selvom vi er fuldstændig allergiske overfor Apples "storslåede" og "uforglemmelige" præsentation, så ser det ud til, at det faktisk er lykkedes Apple at skabe en telefon, der er virksomhedens 40-års jubilæum værdig.

Designet er blevet kønnere, ledningerne er på vej ud af billedet, og kameraet kan nu i endnu højere grad erstatte det klodsede spejlrefleks-kamera, som i forvejen tilbringer det meste af sin tid på hylden derhjemme.

iPhone 7, vi glæder os til at hilse på dig fra d. 16. september.

Du kan læse mere om iPhone 7 og forudbestille på apple.com.

ANNONCE
Del

Seneste nyt