Magasinet M!

Vi har talt med en kvinde, der sælger brugte trusser: "Vores kvinder sælger alt, hvad hjertet begærer"

På under en uge har salget allerede eksploderet.Der findes mange tilgange til iværksætteri - det hele handler i første omgang om at få den gode idé og bygge den om til en forretning.

Og i denne uge har vi taget en snak med en kvinde, som har fået en anderledes og for nogen måske lidt kontroversiel idé til en forretning.

Hun forbliver anonym i denne artikel.

I al sin enkelthed er den en forretning, hvor kvinder over 18 år kan sælge deres brugte trusser, flasker med urin og andre remedier fra deres dagligdag. Og måske tænker du, at der ikke kan være den store forretning i noget, der er niche-orienteret i fetish-universet - men efterspørgslen på brugt undertøj og lingeri fra unge kvinder er højere end nogensinde.

Og efter to år med salg af sine egne trusser på en anden hjemmeside, hvor servicen for både medlemmer, ‘ansatte’ og kunderne ikke var helt i orden, valgte den unge kvinde at starte sin egen hjemmeside.

Et sted, hvor unge kvinderne blev guidet til at komme ind i branchen på en god måde, og hvor de kan føle sig trygge:

“Jeg går ekstra meget op i, at mine piger er trygge, og jeg står altid til rådighed, hvis de har spørgsmål eller brug for min hjælp. De har også mit private telefonnummer, så de kan ringe til mig. Derudover har vi en hemmelig Facebook-gruppe hvor jeg bringer nyheder ud til dem angående siden og de kan dele erfaringer og råd, hvis der er brug for det - så de har også hinanden.”

ANNONCE
Vi har talt med en kvinde, der sælger brugte trusser: "Vores kvinder sælger alt, hvad hjertet begærer"

Hun mærkede på egen hånd den enorme efterspørgsel på ‘aflagte’ produkter fra unge kvinder, og det var især den ældre generation, som efterspurgte produktet. Hun fik mange henvendelser gennem sociale medier og sin egen private profil, hvilket ledte hende til at starte sin egen hjemmeside, hvor henvendelserne kunne blive taget seriøst:

“Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste pige, som har fået en beskedanmodning på Facebook om, hvorvidt jeg ville sælge mine brugte trusser.”

Hendes eventyr med en selvstændig hjemmeside startede, da hun slog et opslag op på Facebook i en pigegruppe, hvor hun efterspurgte andre piger, som var friske på ideen og ville deltage i den. Selve tråden blev fyldt af nedladende kommentarer, men indbakken glødede med henvendelser fra kvinder, som var mere end klar på idéen.

“Efter alt det praktiske med pigernes profiler, hjemmesiden og beskrivelser var på plads, skrev jeg rundt til nogle af mine gamle kunder. Og efter en uge på markedet har vi allerede 200 følgere på vores Instagram-profil! Vores kvinder sælger alt, hvad hjertet begærer.”

Lige nu er de 15 forskellige piger på siden, hvor forretningen allerede på kun en uge har solgt produkter fra over halvdelen af pigerne. Og der er allerede solgt for over flere tusinde kroner.

ANNONCE
Vi har talt med en kvinde, der sælger brugte trusser: "Vores kvinder sælger alt, hvad hjertet begærer"

“Det er typisk mænd fra den ældre genration (45+). Men vi har også haft et par unge igennem. Der er 2 studerende som har henvendt sig samt en midt i 20'erne. Så der er vist interesse fra forskellige aldre!”

De fleste kunder bliver fundet via Instagram, og den største efterspørgsel lige nu, er de famøse Onani-trusser.

Hvad er prislejet så, tænker du?

De brugte trusser koster alt fra 175 til 350 kroner - hvortil du så kan tilkøbe diverse ‘special features’.

Eksempelvis:

- Trusser, som er blevet brugt over en lang arbejdsdag

- Trusser, som har været brugt til Fitness 

- Onani-trusser

Alt det ‘praktiske’ aftaler man med de enkelte piger.

“Mit mål er jo selvfølgelig at vi skal nå ud til så mange som muligt. Jeg ønsker at denne store efterspørgelse bliver kommet til gode. Min plan er herfra at sprede budskab ud til så mange som muligt igennem de sociale medier. Derefter tager jeg det, som det kommer, men håber på, at jeg ikke fortsætter med at være den eneste som står bag dette.” T

Tak for din tid, og held og lykke med forretningen fremover!

ANNONCE
Men M! hvor kan man researche hendes business?

... På Pigetrusser.dk

Del

Seneste nyt

ANNONCE