Magasinet M!

Vi kvinder tager røven på jer

Vi tager røven på jer. Meeen det er ikke så slemt, som det lyder. Vi ser jo godt ud mens vi gør det...Jeg er begyndt at føle lidt med alle jer fyre, der bliver mere eller mindre forvirret af at gå i byen en lørdag aften.

Min dybe forståelse for jeres forvirring startede en dag, jeg og en 7-8 veninder skulle i byen. Vi startede med en god opvarmning, hvor vi smed nogle drinks ned, mens vi klædte os på, og gjorde os klar, mens vi lyttede til lidt god musik. For at sige det på en meget, meget pæn måde, så var forandringen altså lidt for stor til, at der blot var tale om, at make-up kan hjælpe en del til. Hvis vi slog os sammen, så er det lige før, at vi kunne lave endnu en pige ud af alle de ekstra remedier, vi lige pludselig var iført....

Så i har det ikke nemt, og det er heller ikke lige til at se, hvad det i virkeligheden er man står og bager på, når musiken er høj og lyset dunkelt. Så hvis i åbner øjnene om morgenen, og overhoved ikke kan kende hende der ligger ved siden af jer i sengen, så behøver det ikke kun at være fordi, at bacardien smagte lidt for godt aftenen i forvejen.

Lad os tage et lille kig på vores små hemmeligheder, og se lidt på, hvad det er vi kan finde på at udsætte jer stakkels fyre for.

Det knap så nemme:

Den knap så nemme går ud på plastikkirugi. Det bliver mere og mere "naturligt", at en pige går under kniven for at få rettet lidt på fejl eller mangler. Alt kan jo stort set lade sig gøre i dag, det er bare et spørgsmål om penge:

- Brysterne kan laves enten større, eller blive sat op på den plads, hvor de hører hjemme...

- Silikone i læberne, så de bliver flotte og fyldige?

- Fedtsugning på mave, lår, arme eller tjahhh hvad med knæ !?

- Næsen bliver lige den størrelse, som vi ønsker

- Øjnene rettes til, så vi ser mere friske og smilende ud

Har du penge, så kan du få.....

Det meget nemme:

Der skal ikke særlig meget til at skjule de små fejl og mangler vi piger har, og alt vi behøver at gøre er, at tage et lille smut ind i en af de mange butikker, som i fyre måske ikke kan se det specielle i. Men et smut på strøget, kan gøre stor lykke, når byturen nærmer sig.

Pæne, velplejede negle:

Pæne, velplejde negle kan laves fra 20 - 500 kr., og tager ikke mere end 1-2 timer. Ikke en eneste af jer vil kunne se, om vi normalt er neglebidere i stor stil.

Kontaktlinser:

Har hun glinsende havblå øjne, der skinner hver gang du møder hendes blik? Eller har hun de dybeste latinobrune øjne, du bare ikke kan fjerne blikket fra? Ja det kan godt være, men farvede kontaktlinser kan altså fås for ca. 200 kr. og tager under 1 minut at "montere".

Øjenvipper:

Nu når vi er ved øjnene, har hun så flotte fyldige øjenvipper? Hmmm det kan desværre også være falsk, og kan enten påsættes hos en specialist, ellers købes i håndkøb, så man selv kan sætte dem på.

Hår:

Har hun langt, fyldigt og glinsende hår, der bare sidder lige som det skal, og udover det, går helt ned til taljen? Jep, det kan fås i Matas, magasin eller enhver anden tilbehørsbutik for mellem 100 - 600 kr. Det sættes enten på med klemmer eller små elastikker, og så kan man få det i alle tænkelige farver.

Hendes smil:

Er hendes smil blændende filmstjerne hvidt i bedste colgate stil? Næsten enhver tandlæge udfører tandblegning for ca. 3000 kr.

Solbrun:

Eller hvad med en lækker solbrun hud? Dette kan selvfølgelig være solarie, men kan også meget, meget nemt være påført en 4-5 timer inden byturen. Selvbruner kan også købes i stort set alle kostmetik butikker, og kan fås til alt mellem 50 - 300 kr. Det tager kun 4 timer at erhverve sig en "jeg er lige kommet hjem fra en 14 dages tur til grand canaria" farve.

Lækre lår og røv

Vidste du, at man rent faktisk kan få neylonstrømper der kan holde på det hele? Det fjerner både hængeballer og appelsinhud. Godt nok kun mens du har dem på.... Disse magiske strømper sørger også for at topmaven holdes inde, og dine ben får det helt rigtige look.

Bryster der bare sidder:

Der er efterhånden slet ingen grænser for, hvad du kan få af BH"er i dag. Ligemeget til hvilket formål, så findes der en BH der passer. Vil vi have os en større barm, så er det bare med at tage et smut i enhver butik der forhandler undertøj. Der er vandindlæg, olieindlæg og endda luftindlæg, der er puder og silikoneindlæg, vi kan ligge direkte i BH"en der alle får brysterne til at se større ud og giver dem den helt rigtige form. Der er wonderbra der giver os den bedste kavalergang længe set. Du ville aldrig nogen sinde finde ud af, om vi i virkeligheden har bryster der hænger nede ved knæene - ikke før BH"en ligger på gulvet i dit soveværelse i hvert fald.

Make-up:

Make up kan dække over alt. Og jeg mener alt. Der er ikke noget som en god foundation til at dække over bumser, ar eller sorte render under øjnene.

Dette er altså bare nogle af de ting, som du kan risikere at dit "aftenens udkårne" har udsat sig selv for. Du kan selvfølgelig være ekstremt heldig, og finde en pige, som bare ser knald hamrende, naturlig, lækker ud. Og hjælpemidler er da slet ikke af vejen, for hey - alt tæller jo. Men du kan også meget nemt hive en pige med hjem, der så viser sig at være Rosemarys Baby dagen efter, når hun har fjernet make-up, kunstige negle, BH-indlæg, opstrammende neylonstrømper og det falske hår.

Vi snyder, fusker og bedrager jer, men det virker jo åbenbart, så nyd det så længe det varer....

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE