Magasinet M!

Vi ønsker os...

Den nye PlayStation 4, iPhone 5S, en drone med GoPro-kamera og meget mere. Helst inden året er omme. Tak.

Vi ønsker os...
 Sennheriser Momentum

Disse hørebøffer ligger pt. til test på undertegnedes bord. Efter at have haft dem på konstant i to døgn (sådan næsten da), kan der ikke væe nogen tvivl om, at jeg skrotter mine in-ears til fordel for disse svinelækre høretelefoner, der, ud over det eksklusive B&O-agtige design, har en helt igennem fantastisk, detaljeret lyd og dejlig dyb bas.

1499 kr. hos Humac

 

ANNONCE
Vi ønsker os...
 Apple iPhone 5S

Ja, vi ved godt, at dette billede blot er en muck-up, men hvis den endelige udgave kommer til at ligne denne her, er der ingen tvivl om, at undertegnedes næste iPhone skal være en iPhone iBling.

Ud over den funky farve, forventer vi en homeknap med fingertrykssensor, bedre kamera, større motor og ellers mere af det samme, som vi kender og elsker.

ANNONCE
Vi ønsker os...
 DJI Phantom Drone + GoPro 3 black Edition Actionkamera.

Hvis du går og føler dig usynlig i hverdagen og higer efter opmærksomhed fra omverdenen, så er det bare en DJI Phantom Drone, du skal anskaffe dig. Den tiltrækker nemlig masser af folk... Girls, not so much.

Ønsker du at lave de vildeste videoer med det sejeste stykke elektronik, vi har leget med i årvis, er det denne pakke, du skal ønske dig.

Pebret, men genial.

Kan købes her.

ANNONCE
Vi ønsker os...
 Rick Owens x Adidas

Der er kommet noget ganske interessant ud af samarbejde mellem goth-designeren Rick Owens og Adidas - synes vi. For denne sneaker deler i den grad vandene. Men det er nu fint nok, for det betyder bare, at der er større chance for, at vi kan få fat i et par.

Prisen, derimod, bryder vi os ikke så meget om, da det rygtes, at sneakerne prismæssigt vil lægge på omkring de 500 Euro.

ANNONCE
Vi ønsker os...
 Sony PlayStation 4

Så er det officielt: Sonys længe ventede gaming-monster PlayStation 4 bliver sluppet løs i de danske butikker 29. november. Altså lige op til julesalget. (I see what you did there, Sony). Samtidigt melder Microsoft ud, at deres skandaleombruste Xbox One ikke kommer til Danmark før engang i det nye år. *Facepalm*.

 

Så kære Sony, vil I ikke være så venlige at forære hele redaktionen en PS4 - kvit og frit, tak? Hvis ikke, håber jeg, at undertegnedes mor læser med her og forstår et hint. Ingen PS4 under træet = Dårlig julestemning.

 

 

ANNONCE
Vi ønsker os...
Del

Seneste nyt

ANNONCE