Magasinet M!

Vi søger en madglad viking, der kan repræsentere M! til DM i Hotdogspisning

Har du, hvad der skal til?

Har du fundet ud af, at du har et skjult talent for at spise hotdogs? og mange af dem i træk?

Så leder vi sgu efter dig!

Du skal repræsentere mandemagasinet M! i din togt efter at spise flest hotdogs i Danmark.

- og foruden æren at være forgangsmand for Danmarks fedeste mandemagasin, så er der selvfølgelig også præmier i spil til konkurrencen.

Skulle du blive den heldige vinder af prisen som årets Hotdog-konge eller dronning, så kan du vinde et rejsegavekort på 20.000 kroner samt et læs af madpræmier!

Fra den 15. april – 12. maj kan du forsøge at kvalificere dig som en af de 10 bedste, der går videre til finalen den 31. maj på Gammel Torv i Aalborg.

Vi betaler din billet - det eneste vi ønsker fra dig, er:

Æd så fucking mange hotdogs du kan på 15 minutter!

Hotdoggen skal være følgende:

"ristet hotdog med min. 2 striber ketchup/sennep/remoulade og min. 1 slags løg"

Læs mere på hjemmesiden om officielle regler, betingelser og lignende.

Har du, hvad der skal til?

Så smid en mail til [email protected] med begrundelse for, hvorfor vi burde vælge dig - tidligere rekorder, videodemonstration, madlegender skabt af dig eller lignende!

Vi vælger den bedste i Påskeferien, som skal stille op til konkurrencen!

ANNONCE
Lidt generel info om DM i Hotdogspisning:

- Det lokale mesterskab udkæmpes på det enkelte Steff’s Place salgssted. De bedste hotdogspisere kommer på scoreboardet med navn og antal, så alle gæster kan følge med i konkurrencen. Der kæmpes om den lokale præmie (miniferie for 2 pers.), som tilfalder den, der spiser flest hotdogs på 15 minutter.

- Finalen afholdes på Gammel Torv i Aalborg den 31. maj, hvor de 10 finalister dyster om mesterskabet. Der vil god stemning, hotdogbanko, underholdning og ikke mindst billige hotdogs, inden startskuddet lyder, og hotdogkongen skal spise sig til sejren foran publikum.

- Vinderen modtager et rejsegavekort på 20.000 kr., 2. præmien er et rejsegavekort på 10.000 kr. og 3. præmien er et rejsegavekort på 5.000 kr. Den lokale vinder i hver butik modtager en miniferie for 2 pers. fra GoDream til værdi af 1.499 kr. Der trækkes desuden lod om 5 x Oplevelsesgavekort fra GoDream blandt alle der deltagere til værdi af 2.000 kr.

- Det er muligt at deltage alle de gange, man har lyst til. Man skal kunne holde maden i sig, og man må drikke det, man kan i løbet af den fastsatte tid – drikkevarer er dog ikke med i prisen. Når tiden er gået, tæller påbegyndte hotdogs ikke med i resultatet. Lokale vindere og finalister får direkte besked.

- Der kan maks. være én vinder pr. butik, og det er kun muligt at blive lokal vinder i en butik. Det er kun den bedste pr. butik, der går videre til finalen, og det er kun de 10 bedste i landet, der går videre til finalen.

- DM i Hotdogsspisning bliver afholdt af Steff Houlberg.

ANNONCE
Vi søger en madglad viking, der kan repræsentere M! til DM i Hotdogspisning
Del

Seneste nyt