Magasinet M!

Vi tog fejl: HER er den ultimative bacon-burger

I sidste uge gav vi dig burgeren, der bestod af en baconbolle. Men det er altså intet i forhold til dette bæst.

Hold lige hånden under hagen en gang. For om lidt kommer ud til at savle som en tandløs køter, når vi præsenterer dit kommende sommerhit til aftensmaden. Ja, til alle årstider, faktisk.

For nu behøver du ikke længere at drømme om den ultimative burger, hvor bacon dominerer næsten 100 procent. Madfreaksene fra Foodbeast har nemlig kreeret 'deres egen' bacon burger, hvor der bacon i alle lag; bolle, bøf og fyld. Heldigvis har de valgt at dele ingredienser og opskrift til vidunderet med alle os andre


DET SKAL DU BRUGE

Burger:

- 2,5 kilo bacon (både i strimler og i tern)

- Mayonnaise

- Chilisovs

- Barbecuesovs

- 1 løg

- 1 æg

- 2 skiver Pepperjack ost (eller anden stærk ost)

Bollen:

- 3 spiseskefulde varm mælk

- 1 kop varm mælk

- 2 teskefulde tørgær

- 2 spiseskefulde sukker

- 2 store æg

- 3 kopper rugmel

- 1 kvart kop hvedemel

- 1 pose flæskesvær

- 2 spiseskefulde usaltet smør

ANNONCE
Foodbeast - Vi tog fejl: HER er den ultimative bacon-burger Foodbeast

Bollen:

1) Hæld mælk, vand, sukker og gær i en kop og lad det stå i to-tre minutter.

2) Kom mel, salt og smør i en mikser og rør godt rundt til smøren er i små klumper.

3) Bland mælke-, vand-, sukke og gærmassen med mel-, salt- og smørmassen. Slå et æg ned i den og start herefter mikseren ved lav styrke i 10 minutter.

4) Nu har du en klistret klump dej. Form den til en bolle og lad den hvile i en skål dækket til med et viskestykke i et par timer, så den kan hæve.

5) Når dejen har hvilet, er den cirka dobbelt størrelse. Hug en god klump af dejen, så der er til en burgerbolle.

6) Ælt knuste flæskesvær og stegte bacontern ind i dejen og form en bolle ud af den. Lad den herefter stå i endnu et par timer.

7) Slå et æg ud i en lille skål og tilsæt en spiseskefuld vand. Rør det sammen og pensel det på bollen.

8) Tilføj så stegte, knuste bacontern på toppen af bollen og sæt den efterfølgende i ovnen.

9) Bag dem så ved cirka 200 grader i 15-20 minutter, så den bliver gylden på overfladen.

10) Når bollen er færdig halveres den til en over- og underbolle, og så tilsætter du lidt knuste flæstesvær.

 

ANNONCE
Foodbeast - Vi tog fejl: HER er den ultimative bacon-burger Foodbeast

Burgeren:

1) Smuldr peberosten/den stærke ost sammen med stegte bacontern og form det til en kugle. Gør den herefter flad son en lille pandekage.

2) Tag baconskiver hak dem op i små bidder. Pres de små stykker sammen, så de udgør to mindre, runde bøffer (i stedet for oksekødsbøffer. Steg dem ved mediumvarme i fem til 10 minutter på begge sider, indtil de er sprøde. Vær forsigtig, så bøffen ikke går fra hinanden. Læg oste/baconpandekagen oven bacon bøffen til sidst, så den smelter ovenpå.

3) Skær to-treløgringe ud og vikl bacon omkring dem. Sæt herefter tandstikker igennem, så baconen sidder fast, og steg dem på panden.

4) Miks mayonnaise, chilisovs og stegne bacontern i en skål og stil den til side.

5) Gør det samme med barbecuesovs og stegte bacontern.

6) Slå et æg ud, men fjern æggeblommen for en stund. Miks så æggehviden med stegte bacontern og hæld den på en pande. Læg herefter æggeblommen ned på ægge- og baconmassen på panden og steg ved mediumvarme indtil det er færdigt.

7) Steg tre-fire baconskiver

8) Nu er du klar til at sammensætte burgeren, som du selv ønsker den med baconæg, baconløgringe, baconbøffer, baconbarbecue- og chilisovs og slut af med baconoverbollen.

ANNONCE
Foodbeast - Vi tog fejl: HER er den ultimative bacon-burger Foodbeast
Foodbeast - Vi tog fejl: HER er den ultimative bacon-burger Foodbeast
Foodbeast - Vi tog fejl: HER er den ultimative bacon-burger Foodbeast
Foodbeast - Vi tog fejl: HER er den ultimative bacon-burger Foodbeast
Del

Seneste nyt

Annonce