Magasinet M!

Videnskaben afslører: Størrelsen betyder noget!

Men altså kun højden på personen. Se her i artiklen, hvorfor høje mennesker knalder mere.Shaquille O'Neal er kendt for at have nedlagt rigtig mange kvinder, og mens det måske i hans tilfælde også kan forklares med en vis portion penge og kendisfaktor, så kan det også skyldes hans højde. I hvert fald viser en ny undersøgelse at størrelsen tæller. Men det er hverken længden eller tykkelsen, der betyder noget. Det er højden på personerne.

 

Fik du læst: Sådan stor er den perfekte penis

 

Det er et hold forskere fra Chapman University, der har lavet undersøgelsen blandt hele 60.058 heteroseksuelle personer mellem 30 og 44 år. De har undersøgt personernes højde og drøjde og derefter spurgt til deres seksuelle erfaring. Og tallene taler deres tydelige sprog. Jo højere folk var, desto flere seksuelle partnere havde de haft. Det galdt både for mænd og kvinder.

ANNONCE
istockphoto.com - Videnskaben afslører: Størrelsen betyder noget! istockphoto.com

Høje og ekstremt høje mænd - det vil sige over 187 centimeter - svarede, at de i gennemsnit havde haft 12,2 sexpartnere, mens tallet for meget små mænd - lavere end 164 centimeter - var 9,4. Kategorien mellem 165 og 171 centimeter havde i gennemsnit haft 11 sexpartnere.

 

Relateret indhold: Her er Danmarks frækkeste fornavne

 

"Resultaterne viser, at højde spiller en rolle, når det kommer til 'parringsmarkedet'. Det er svært at forklare den relativt lille forskel for de fleste af højderne, men det er muligt, at kvinder bare finder mænd over en vis højde attraktive. Og så er det lige meget, hvor meget højere end den højde de er," forklarer en af forskerne David Frederick.

Det kan selvfølgelig også bare være, at høje mænd lyver mere. Det må være den næste undersøgelse. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce