Magasinet M!

Videnskaben afslører: Verdens smukkeste kvindeansigt

Se kombinationen af sydlandsk temperament og nordisk guddommelighed

Der er generelt forskellige holdninger, når vi drikker dåseøl, og diskuterer hvem verdens smukkeste menneske er. Bjarne kan ikke få øjenene fra Scarlett-tøsen, mens Preben selvfølgelig selv mener, at han ligger nummer ét.

Men inden længe lægger vi nok den diskussion på hylden. Amber Heard er, indtil videre, vinderen af verdens smukkeste ansigt - det fortæller videnskaben os.

Plastikkirurgen, Dr. Julian De Silva fra London Facial Plastic Surgery har undersøgt, hvad der gør et ansigt smukt. Det viser sig, at der 12 faktorer som spiller ind, blandt andet: Læber, næse, øjne, øjenbryn, hage, pande og ansigtsform. Her skulle Amber Heard have ramt hele 91,85% af, hvad vi anskuer som perfekt.

Kim Kardashian var ikke langt bagefter med 91,39%, efterfulgt af Kate Moss som havde 91,06%. Men hvordan ville ansigtet så se ud, hvis det var 100% perfekt ifølge videnskaben?

London Facial Plastic Surgery har derfor taget forskellige ansigts-elementer fra forskellige kvinder. Resultatet indeholder blandt andet Kim Kardashians øjenbryn, Amber Heards næse, Kate Moss' pande. Derudover er også Emily Ratajkowski, Rihanna og Scarlett Johansson repræsenteret i gengivelsen af den perfekte kvinde.

ANNONCE
London Facial Plastic Surgery - Videnskaben afslører: Verdens smukkeste kvindeansigt London Facial Plastic Surgery

De mange forskellige træk ser hver for sig smukke ud, og sammensætningen synes vi da også giver god mening. Det er dog lige tydeligt nok, at der er tale om en "god" omgang photoshop. Desuden mangler den nedre del af kroppen, så vi kan kun gisne om, hvordan resten kommer til at se ud.

Ifølge De Silva's undersøgelse, så ser top 10 listen over de smukkeste ansigter sådan ud:

1. Amber Heard
2. Kim Kardashian
3. Kate Moss
4. Emily Ratajkowski
5. Kendall Jenner
6. Helen Mirren
7. Scarlett Johansson
8. Selena Gomez
9. Marilyn Monroe
10. Jennifer Lawrence 

Videnskaben har talt, og diskussion om det smukkeste ansigt kan derfor ikke fortsætte. Vi må derfor ty til andre emner, så vi fortsat kan drikke dåseøl og diskutere. Vi foreslår, at vi starter med Messi eller Ronaldo?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE