Magasinet M!

Videnskaben har talt: Sådan scorer du damer selvom du er forfærdelig i sengen

Og det lyder til at være nemmere, end du tror.Hører du til en af dem, som altid failer, når du har hevet en dame med hjem? Så er der godt nyt til dig. Ifølge en ny undersøgelse findes der nemlig en ting, der i den grad kan holde den langhårede i snor, selvom du er ualmindelig dårlig i sengen.

Undersøgelsen er lavet af det engelske firma Superdrug Online - et online firma, der sælger præstationsfremkaldende sexmidler - og bygger på data fra 1500 mænd og kvinder. Forskerne ville undersøge, hvilke evner vi helst så vores partner have - evner, som vi vægtede højere end dem i soveværelset.

Meningen med undersøgelsen var at finde du af, hvor vigtigt sex er i langsigtede forhold. Og her var den højest prioriterede evne altså kommunikation. Hele 75,4% af tøserne havde den med på listen over vigtigere ting end sex. Og tro det eller ej, men mændene vægtede også kommunikationen højere end sex med 57.5%.

Så nu ved du altså det. Der er faktisk nogle ting, der er vigtigere end dine skills i soveværelset. Det kan så både være til godt og skidt. For hvad nu hvis du har øvet alfabetet, siden du kunne sige ABC? Så har du i hvert fald spildt et helt liv. 

På grafen herunder kan du få uddybet de evner, mænd og kvinder helst så deres partner have - både i USA og Europa:

ANNONCE
superdrug.com - Videnskaben har talt: Sådan scorer du damer selvom du er forfærdelig i sengen superdrug.com
Del

Seneste nyt

Annonce