Magasinet M!

Video: Behåret Star Wars-stjerne uden ID anholdt - kørte rundt med Darth Vader

Det ukrainske lokalvalg er kørt helt ud ad et sidespor. En politiker stiller op forklædt som Darth Vader, og ved valgstedet blev hans assistent og chauffør Chewbacca forleden anholdt. Se den absurde episode her.

Video: Behåret Star Wars-stjerne uden ID anholdt - kørte rundt med Darth Vader

Kan du forestille dig Lars Lykke ankomme til stemmeboksen under folketingsvalget iført Darth Vader-kostume og med en politisk assistent ved sin side i skikkelse af det behårede Star Wars-monster Chewbacca? Nå, ikke? Det kan vi heller ikke rigtig. 

Men i Ukraine er den slags absurditeter åbenbart hverdag i disse dage, hvor der er lokalvalg i landet. I en af byerne stiller en unavngiven politiker nemlig op i fuld Darth Vader-uniform og under navnet 'Darth Vader', endda på helt lovlig vis. Her stopper galskaben dog ikke. For på sin vej hen til det pågældende valgsted i byen Odessa, hvor Darth Vader skulle afgive sin egen stemme, blev han kørt af Star Wars-wookien Chewbacca. I ved... Ham, der laver mærkelige lyde?

Nå, men da Darth Vader og Chewbacca forlod bilen blev de visiteret af ukrainsk politi, som fandt ud af, at Chewbacca simpelthen ikke havde noget ID på sig. Den går ikke. For ordensmagten skulle jo vide, hvem monstret i virkeligheden er. Efter megen tumult og protester fra en tydeligt irriteret Chewbacca blev han anholdt og bragt til domstolen i Odessa, hvor han blev "dømt" til at betale en bøde på 170 hryvnia (cirka 50 kroner) for at begå en 'administrativ lovovertrædelse' ved ikke at kunne fremvise gyldigt ID. Det skriver engelske The Guardian.

Se den vanvittige situation lige her:

 

?????? ????????????, ?????? ??????? ???'????? ?? ??????? ??? ??????????, ???? ??? ???????? ????? ??????? ?? ?????? ? ????? ???? ?????? ??? ??????, ?? ?? ?????????, ?? ??????? - ???? ??????? ??????? ? ??????? ???, ??? ?? ???? ????????? ?? ???????? #?????????? #?????????? #ukrainepolice #??????? #??????????? #??????? #ukraine_police #police #??????????? #????????????

Et billede slået op af ??????????? ??Ukraine Police? (@ukraine_police) den 26. Okt 2015 kl. 12:23 PDT

ANNONCE

Darth Vader protesterede angiveligt også over anholdelsen, som han fandt ulovlig, fordi Chewbacca kun er hans kæledyr og tjener og derfor ikke behøvede at have ID på sig. Det kan han vel have ret i, 'Mørkets Fyrste'.

Allerede inden, Darth Vader afgav sin stemme, var der problemer med Chewbacca, som blev sat ind i en politibil for at køle af, fordi ordensmagten mente, at han forstyrrede selve gennemførelsen af afstemningen.

Om Chewbacca er blevet løsladt igen, melder historien ikke noget om. Men mon ikke han havde et par ører under ulden til at betale sin bøde og komme videre i valgtilværelsen som Darth Vaders tjener?

ANNONCE
Del

Seneste nyt