Magasinet M!

Video: Sådan forsøger du at stikke verdensrekorden i at smadre æg med hovedet...

M-journalist smadrer æg i hovedet på sig selv, fordi han prøver at slå verdensrekorden, som er 130 styk på ét minut! Se hvordan det går her:

Video: Sådan forsøger du at stikke verdensrekorden i at smadre æg med hovedet...

Flest æg slået i stykker med hovedet på ét minut

Rekorden: 130
Indehaver: Leo Mondello (Italien)
Hvornår: 24. april 2010
Testet af: Pøllehornet

 

Det lyder som det rene galskab, og det kan man vel egentlig også godt kalde det. Videoen blev lavet i M! nr. 168, da vi forsøgte at slå alverdens vanvittige rekorder, og nu har vi endelig på web-redaktionen fået fingrene i den, så det skal i jo ikke snydes for. 

 

Rekordforsøget gik i alt sin enkelthed ud på at smadre så mange æg i hovedet på ét minut som muligt, og hvis titlen skulle stjæles fra rekordindehaveren, Leo Mondello, skulle der smadres mere end 130 æg i panden på Pøllehornet.

 

Som videoen viser, ender vores kære journalist med at slå sig selv halvt bevistløs med de rå æg, og det begynder at bløde fra hans pande. Til gengæld overgår han mirakuløst den tidligere rekord efter at have smadret ikke mindre end 135 æg i fjæset på sig selv. Det viser sig dog senere, at rekorden indebærer, at man ikke bruger hænderne, så Pøllehornets røvful til sig selv ender med at være givet forgæves! Hvis ikke det var for denne vanvittigt sjove film!

ANNONCE
Del

Seneste nyt